dissabte, 22 de desembre del 2012

ANEM A FER CAGAR AL TIÓ!!!

L’últim dia de curs abans de les vacances de Nadal els nens i nenes d’educació infantil vam anar a fer cagar al Tió.
Durant dies li havíem portat menjar per omplir la seva panxa i així pogués cagar molts regals.  Uffff la panxa del Tió s'emblava cada dia més i més gran. 
Quan ja estava ben plena hem passat a visitar-lo al seu raconet del passadís i amb uns bons cops de bastó ens ha anat cagant diferents regals per cada curs.
Com ens ho hem passat i ja tenim els nostres regals. Fins l'any vinent Tió!!!


divendres, 21 de desembre del 2012

CANTEM AL FESTIVAL DE NADAL !!!

Els dies 18 i 19 de desembre els grups d'infantil vam actuar al tradicional Festival de Nadal de l'escola. Estàvem una mica nerviosos, això d'actuar davant dels papes, mames, avis i avies sempre fa una mica de respecte. 
A l'hora indicada estàvem a l'escenari disposats a actuar. Quan es va obrir el teló, una ràfega de flashos va il·luminar els nostres ulls. Semblàvem famosos amb tants paparazzis fent-nos fotografies.
Llavors va arribar el moment de cantar la cançó que ens havia ensenyat l'Alfonso i després vam recitar el poema de Nadal que havíem aprés a l'aula. 
Tot va sortir a la perfecció. Som tots i totes uns artistes!!!!

dimecres, 19 de desembre del 2012

ENS VISITA EL PATGE REIAL !!!

El passat dilluns 21 de desembre els nens i nenes dels grups d'infantil vam anar plegats a la sala de psicomotricitat de l'escola per rebre la visita del patge reial.
Allà li vam donar al patge una carta pels Reis Mags amb els nostres desitjos de cara a l'any vinent. El patge per la seva banda ens va regalar una xocolatina per agrair-nos la nostra carta.

dissabte, 15 de desembre del 2012

ANEM AL TEATRE!!!

El passat dimecres 12 de desembre els nens i nenes d'infantil van anar al teatre de l'escola per veure plegats l'obra de titelles " EN BANYETES I EL NADAL".
Ho vam passar molt bé i van riure molt durant tota l'estona!