divendres, 22 de febrer del 2013

ENS VISITA LA VELLA QUARESMA!!!

Fa uns dies la Vella Quaresma ha vingut a l'escola per quedar-se amb tots nosaltres fins que arribin les vacances de Setmana Santa. 
Per agrair la seva visita cada divendres els nens i nenes de P4 i P5 anem a visitar-la al passadís de l'escola. Allà li cantem una cançó, li recitem un poema i li traiem una cama. A la Vella Quaresma li encanta que la visitem i ens ho agraeix amb un somriure permanent.
Aquí us ensenyem la cançó que li cantem perquè la aprengueu.





dilluns, 18 de febrer del 2013

VEIEM TITELLES!!!

El passat divendres 15 de març els nens i nenes d'infantil vam anar a la sala de Psicomotricitat per gaudir una estona amb una obra de titelles.
La Carla, una noia de l'editorial Baula, va ser l'encarregada de dur a terme l'obra de titelles. Ens va explicar com el Piu, el Mot i la Nuc van buscar als quatre senyors dels colors ( groc, verd, vermell i blau) per aconseguir els colors i derrotar al Senyor Negre que havia enfosquit el poble. 
Ens ho vam passar molt bé i vam riure molt durant tota l'estona!!!

diumenge, 10 de febrer del 2013

CELEBREM DIJOUS GRAS!!!

El dijous 7 de febrer els nens i nens de les classes de les Vaques i els Elefants vam celebrar a l'aula el Dijous Gras elaborant un esmorzar típic per aquest dia: pa amb tomàquet i botifarra d'ou.
 Els nostres tutors ens vam portar a l'aula tots els ingredients necessaris per elaborar-lo (pa, tomàquets, oli i botifarra d'ou) i nosaltres mateixos vam preparar-lo amb la seva ajuda. Primer vam untar el tomàquet al pa i després vam posar l'oli. Ara ja  només quedava la part més important...tastar-lo.
Myam nyam....que bo que estava!!!


divendres, 8 de febrer del 2013

CELEBREM CARNESTOLTES !!!

Els nens i nenes d'infantil hem sortit hem celebrat aquest divendres la festa de Carnestoltes. Tots ben disfressats hem participat en la tradicionals Rua que fem pels voltants de l'escola. mares, pares, avies i avies esperàvem fora de l'escola i ens han acompanyat durant tot el trajecte. 
Un cop a l'escola hem continuat amb la festa al pati amb els nens i nens de tota l'escola. Allà hem saltat, cantat i ballat al ritme de la música més marxosa.
Què bé que ho hem passat!!! Quina llàstima que aquesta setmana boja s’acabi avui.

dimecres, 6 de febrer del 2013

ARRIBA CARNESTOLTES!!!

Avui el Rei Carnestoltes ha arribat a l'escola per convidar-nos a gaudir amb ell d'uns dies plens de disbauxa i alegria. Els alumnes de 6è, amb la música dels tambors, l'han acompanyat durant el seu passeig per tota l'escola.
Ahir els alumnes de sisè ens van visitar a les aules per anunciar-nos de la seva arribada i per informar-nos de les seves consignes.
Esperem que aquests dies siguin bojos de veritat.