dijous, 14 de novembre del 2013

VISITEM LA BIBLIOTECA JORDI RUBIO

Els nens i les nenes de les classes dels Margays i dels Ratpenats hem visitat la biblioteca Jordi Rubio i Balaguer per conèixer el seu funcionament.

Una senyora molt amable ens ha explicat que la biblioteca és un lloc públic on podem anar sempre que vulguem, i que si ens traiem el carnet de la biblioteca ens podem portar llibres a casa per llegir-los tranquil·lament, però cuidant-los i sense trencar-los.

Després ens ha deixat que durant una bona estona miréssim els contes i llibres de coneixements que hi havia al l'espai d'infantil, però respectant les normes de la sala.

A més d'una estona per gaudir de la lectura, també hem tingut temps d'esmorzar i jugar al parc que hi ha al costat de la biblioteca.

dissabte, 9 de novembre del 2013

ENS VISITA LA POLICIA LOCAL DE SANT BOI!!!

El passat divendres 8 de novembre, la Policia Local de Sant Boi va venir a visitar-nos a l'escola per explicar-nos coses molt interessants de la seva professió i per millorar la nostra educació viària.

En primer lloc, per convertir-nos en policies com ells ens van repartir un uniforme especial de policia per poder sortir al carrer i ens van explicar que els policies han d'estar molt atents al carrer i que sempre hem de mirar a dreta i esquerra per buscar els perills.

Després, vam sortir al carrer per donar un petit tomb pel barri i posar en practica la vigilància dreta-esquerra al creuar els passos de vianants.

Per acabar, vam tornar a l'aula per explicar-nos la importància de portar sempre posat el cinturó de seguretat quan anem al cotxe amb els pares i mares.

Ha estat una sorpresa molt agradable i educativa....i ens han dit que dintre d'uns mesos tornarien a fer-nos una altra visita...Juhuuuu!!!


diumenge, 3 de novembre del 2013

CELEBREM LA CASTANYADA!!!

El passat dijous 31 d'octubre els nens i nenes d'infantil vam celebrar la festa de la Castanyada a l'escola d'una manera molt especial.

Disfressats i disfressades de castanyers i castanyeres, i amb els nostres cistells i paperines plens de castanyes, panellets i fruits secs, vam arribar a la tarda a l’escola. Allà vam ballar,cantar i menjar per recuperar les forces després de tant moviment.

Però la sorpresa més gran va arribar quan la mateixa Maria Castanyera va venir a visitar-nos per explicar-nos les seves histories a la muntanya; com el dia que es va equivocar i va agafar cargols en lloc de castanyes. Que n'és de despistada aquesta Maria...