dilluns, 23 de desembre del 2013

FEM CAGAR AL TIÓ!!!

L’últim dia de classe abans de Nadal, els nens i nenes d’infantil vam anar a fer cagar el Tió.
Feia dies que  l’anàvem alimentant amb galetes i mandarines que portàvem de casa,i ara,que tenia la panxa molt plena, era el moment de fer-lo cagar. Així que vam anar a visitar-lo per últim cop per cantar-li la seva cançó i donar-li uns suaus cops amb els bastons perquè cagués molts i molts regals per nosaltres.

I no us imagineu, quantes coses va cagar!!! No parava de fer-ho!!! Al final tots i totes vam tornar a la classe molt contents i amb un regalet a les mans.


dissabte, 21 de desembre del 2013

ENS VISITA EL PATGE REIAL!!!

El dilluns 16 de desembre els nens i nenes d’infantil vam rebre una visita molt especial...la del Patge Reial!!!
Els nostres mestres ens vam portar a la sala de psicomotricitat perquè algú havia vingut a visitar-nos. I quan vam entrar, ens vam trobar allà assegut en una cadira a un patge reial. Ufffff quina emoció!!!
Una noia molt simpàtica va fer-nos unes bromes i ens va fer riure una estona. Desprès va llegir la carta que li havíem preparat els nens i nenes de P3,P4 i P5 perquè la donés als Reis Mags d’Orient amb els nostres desitjos per tots els nens i nenes del món.

Per acabar,el patge reial ens va regalar unes xocolatines. Esperem que la nostra carta arribi als Reis Mags i els nostres desitjos es compleixin. 


dimarts, 17 de desembre del 2013

ENS VISITEN ELS PADRINS LECTORS!!!

El passat 13 de desembre els nens i nenes de P5 vam iniciar l’activitat del Apadrinament lector amb els nens i nenes de 6è. A partir d’aquesta data vindran cada mes per compartir una estona de lectura amb nosaltres i acompanyar-nos en els nostres primers passos en el mon de la lectura.

Estàvem molt nerviosos perquè els nostres padrins i madrines venien a ajudar-nos a donar a llegir un conte. La estona va ser curteta però va ser molt educativa i vam gaudir moltíssim. Ja estem esperant que arribi el següent mes perquè tornin a visitar-nos.