dijous, 30 de gener del 2014

ANEM A L'AUDITORI

El dia 27 de gener els alumnes de P4 i de P5 vam anar a l’auditori de Sant Boi per veure l’espectacle “ Animalada de cançons”.

L’espectacle musical consistia en 6 cançons sobre deferents animals:  “El cocodril Camil”, “Un hipopòtam malalt”, “Peix pallasso”, “ Grill petit”, “La vaca  Pirata” i “Gata Diva”. Cada cançó estava centrada en un estil diferent: rumba, polca, vals, conga, marxa lenta i balada.
El cantant i presentador de les cançons feia que diferents i nenes pugessin a l’escenari a cantar i representar les cançons que anaven apareixent.

La veritat és que ho vam passar molt bé, i vam poder cantar i riure una bona estona.


dilluns, 27 de gener del 2014

EL DIARI VIATGER DE LES NOTICIES DE P5!!!

La setmana passada els nens i nenes de P5 vam iniciar una nova activitat: EL DIARI VIATGER DE LES NOTICIES DE P5.

Es tracta d’un diari on els nens i nenes anirem fent un recull de noticies on serem els protagonistes. Cada setmana un nen o nena de cada classe es portarà el Diari Viatger a casa per poder preparar la noticia amb la nostre família, i després poder explicar-la als nostres companys/es a l’aula.


Ja tenim moltes ganes que ens toqui a nosaltres!!!


dimecres, 22 de gener del 2014

FEM GRAFISMES AMB GEL D'AFAITAR !!!!

Els nens i nenes de P5 ens estem introduint a la lletra lligada en aquest trimestre, i no és fàcil¸ encara ens costa lligar les lletres...

Els mestres per ajudar-nos a fer els grafismes de les lletres lligades ens han preparat una sorpresa molt divertida. Han portat a la classe gel d’afaitar i ens han posat una mica sobre de la taula. Al tocar-lo amb els dits i remenar-lo, en un moment, s’ha convertit en una gran taca blanca i els mestres ens han convidat a practicar la lletra E que estàvem treballant aquell dia.

Ha estat molt divertit i ens ho hem passat molt bé durant una estona. Llàstima que quan passen els minuts el gel d’afaitar desapareix i ja no hem pogut fer més lletres.