dissabte, 22 de febrer del 2014

APRENEM EDUCACIÓ VIARIA!!!

El divendres 21 de febrer, la Policia Local de Sant Boi va tornar a visitar als nens i nenes de P5 per donar-nos una classe d'Educació Viària en un circuit al pati de l’escola. En aquesta ocasió, els nens i nenes de les classes de 5è també ens acompanyaven per ajudar-nos.
En primer lloc, el Miguel Angel, el policia local de Sant Boi, ens ha recordat com havíem de circular pel circuit. Ens ha explicat que quan trobem una senyal d’STOP ens hem d’aturar i que hem de seguir la direcció de les fletxes que trobem al nostre camí. 
Abans de començar, ens hem posat el casc, és molt important prendre mesures per evitar fer-nos mal si caiem al terra, i hem anat a buscar les bicicletes i els patinets que teníem preparats per l’ocasió.
Després, en petits grups, hem anat circulant pel circuit del pati durant una estoneta. Els nens de 5è ens ajudaven a no sortir-nos del circuit i vigilar que complíssim les normes.

Ens ho hem passat molt bé, malgrat que el temps que ha fet no ens ha acompanyat massa.

dimecres, 12 de febrer del 2014

VISITEM ALS BOMBERS!!!

Fa uns dies, els nens i nenes de les classes dels Elefants i de les Vaques van visitar als bombers de Sant Boi per conèixer de ben a prop com treballen.

Els bombers, molt simpàtics, ens han explicat moltes coses de la seva feina, i fins i tot, ens han deixat pujar al cotxe de bombers i fer funcionar una mànega.

Ara ja estem preparats i preparades per apagar qualsevol foc!!!