diumenge, 29 de juny del 2014

REUNIÓ AMB LES NOVES FAMÍLIES DE P3

El passat dijous 26 de juny les famílies de P3 a l'escola van ser convidades al centre per tenir una reunió amb l'equip de mestres i  professionals que atendran els seus fills i filles el curs vinent.
Durant la reunió es va informar a les famílies d'aspectes relacionats amb el període d'adaptació i altres informacions que cal conèixer de cara a l'inici del nou curs al setembre.

Des de l'escola volem agrair a totes les famílies que van assistir la seva presencia, i per aquelles que no van poder fer-ho us deixem penjat el PowerPoint que es va mostrar a la reunió i el fulls informatius que es van repartir.


dilluns, 23 de juny del 2014

ACABEM EL CURS!!!

El divendres 20 de juny els nens i les nenes d'Infantil vam celebrar una gran festa per acomiadar el curs.
L'últim dia d'escola es sempre especial i aquest ho va ser.
Per començar vam anar al pati a moure una mica el cos amb les danses que ens havia preparat l'Alba.
Després vam tornar a les classes a agafar forces amb els entrepans que ens havíem preparat les mares de l'AMPA.
Un cop amb la panxa plena, vam anar al pati dels grans a gaudir una bona estona amb les activitats de circ que ens van oferir una companyia de circ. Vam poder fer equilibris, fer croquetes en les colxonetes, aprendre a controlar el diàbolo, fer gira el plat xinés... ufff que bé ho vam passar i quant vam riure!

Per acabar, vam tornar a les nostres classes a prendre un gelat ben fresc i acomiadar-nos dels nostres companys/es i dels mestres fins l'any vinent.

diumenge, 22 de juny del 2014

DIEM ADEU ALS PADRINS LECTORS

El 19 de juny ens vam trobar per última vegada amb els nostres padrins lectors.
Portàvem tot un curs veient-nos mensualment per compartir una estona de lectura i arribava el moment d'agrair l'ajuda dels nostres padrins per donar els primers passos en aquest apassionant món.
Així que en aquesta ocasió no vam llegir, només els vam regalar una postal amb una foto del grup perquè ens recordessin sempre ara que el curs vinent ja no hi seran a l’escola perquè comencen una nova etapa a l'institut.
GRÀCIES PADRINS!!!!