dijous, 27 de novembre del 2014

CELEBREM LA FESTA DE COLOR VERMELL!!!

Avui els nens i les nenes de les classes de les Tortugues i dels Cargols hem celebrat la festa del color VERMELL.
Per organitzar una gran festa, ens hem ajuntat tots a l'aula de P3A i hem passat una bona estona cantant i ballant. L'Ana i la Patricia ens han pintat la cara amb pintura de color vermell. Papallones, cargols, cors, flors,...Quins dibuixos més macos ens han fet!
A l'aula de P3B, també hem pogut pintar amb ceres, retoladors i plastidecors un mural lliure on cadascú ha pogut passar una estoneta a fer el dibuix que més li ha agradat.
Ho hem passat tant bé, que ja estem esperant que aribi la següent festa!

dimecres, 19 de novembre del 2014

FEM ESTAMPACIONS DE LA TARDOR !!!

Als nens i nenes de la classe del Cargols i les Tortugues ens agrada fer Plàstica amb la nostra TEI, Ana. Fa uns dies vam fer unes estampacions de la tardor amb pintura i esponges. Mireu que boniques ens van quedar!!!

P3: FEM TRAÇOS VERTICALS

Els nens i nenes de P3 hem treballat els traços verticals a l'aula. Per fer-ho d'una manera més divertida ho hem fet sobre d'un paper d'embalar i amb ceres blanques.
Ha estat molt divertit!!!


diumenge, 2 de novembre del 2014

TORTUGUES I CARGOLS CELEBREM LA CASTANYADA!!!

El divendres 31 d'octubre els nens de les classes de les Tortugues i Cargols hem rebut la visita de la Maria Castanyera que va baixar de la muntanya per fer-nos una visita a l'escola i celebrar amb nosaltres la festa de la Castanyada.
També hem pogut disfressar-nos de castanyers i castanyeres. Ai, quin goig que fèiem tots plegats!!
La tarda ha estat molt divertida i hem pogut ballar cançons de la tardor i menjar castanyes i panellets amb els nostres companys/es de classe.


ELS NENS I NENES DE P3 FEM BOLETS

Els nens i nenes de les classes de les Tortugues i Cargols hem preparat uns bolets per regalar a les nostres famílies el dia de la Castanyada.
Per fer-ho hem pintat un rotllo de paper de wàter i ehem enganxat uns gomets al barret del bolet. Mireu que macos ens han quedat.

PRESENTEM L'EXPOSICIÓ DE TARDOR

El passat dijous 30 d'octubre va tenir lloc la tradicional Exposició de Tardor a l'escola.
A les 16:30 de la tarda, les portes de l'escola van obrir-se a les famílies perquè poguessin visitar l'exposició i veure els diferents treballs plàstics que els nens i nenes d'infantil havien elaborat a casa amb l'ajuda dels seus familiars més propers.
Durant uns minuts el passadís d'infantil es va omplir de nens i familiars que amb molta curiositat van voler visitar-la i observar les manualitats que els nens i nenes havien preparat a partir d'un fruit o fruita de la tardor.
Des de l'escola, els mestres d'infantil, volem agrair a les famílies la col·laboració amb l'escola per dur a terme aquesta exposició, i la qualitat i creativitat dels treballs presentats.