dijous, 30 d’abril del 2015

ANEM A LA BIBLIOTECA !!!

El nens i les nenes de P3 hem visitat la Biblioteca Rubio i Balaguer per conèixer quin és el seu funcionament.
Ens ha atès una bibliotecària que ens ha explicat les normes de la biblioteca i ens ha deixat mirar durant una estona els contes i llibres que més ens agradessin.
També hem aprofitat per esmorzar al parc que hi ha fora de la biblioteca i jugar una estona abans de tornar a l'escola.

dimecres, 22 d’abril del 2015

TITELLES A L'ESCOLA !!!

Amb l'arribada de la festa de Sant Jordi, l'escola ha organitzat amb les famílies de l'escola una sèrie de tallers i activitats per als diferents cicles de l'escola. En el cas d'infantil l'activitat triada ha estat una representació d'un conte amb titelles.

Així doncs, el passat dilluns dues mares d'alumnes de l'escola ens han presentat un conte molt especial creat per elles mateixes on elements de la cuina com cassoles, olles, teteres es convertien en els protagonistes d’una historia que ens ha deixat bocabadats.  
La representació ens ha encantat !!! A veure si amb una mica de sort ens tornen a sorprendre un altra dia amb una historia tan especial com la que vam gaudir.


diumenge, 19 d’abril del 2015

FEM UN TALLER DE PERCUSSIÓ !!!

El passat dijous els nens i nens de les classes dels Cargols i les Tortugues vam participar en un taller de percussió a l'escola que ens va organitzar el tiet d'un dels alumnes de P3.
Van tenir la possibilitat de tocar diferents instruments de percussió: timbals, tambors, panderos,  agogos i chocalhos. 

Ens ho vam passar molt bé tocant aquests instruments i fent una batukada amb molta energia. 
Moltes gràcies tiet del Jacint per preparar-nos aquest taller.







diumenge, 12 d’abril del 2015

VISITEM LA FONT DE GOLBES!!!

Els nens i nenes de les classes de P3 vam pujar el divendres passat fins la Font de Golbes, situada al camí que porta fins a Sant Ramón.
Al arribar amb l'autocar fins l'inici del camí a Sant Ramón, unes monitores ens esperàvem per acompanyar-nos durant la passejada. 
En primer lloc, ens van explicar un conte perquè entenguéssim la importància de cuidar la natura i els boscos ja que hi viuen molts animals.
Desprès vam començar a passejar pel bosc. Vam escoltar el soroll de diferents ocells, vam recollir pinyes, pals i pedres mentre les monitores ens explicaven coses interessants sobre els animals i plantes que viuen al bosc de Sant Ramón.
Finalment vam arribar a la Font de Golbes on vam esmorzar plegats abans de tornar a l'escola. Ha estat una sortida molt interessant i hem après moltes coses.