diumenge, 18 de desembre del 2016

ENS VISITA EL PATGE REIAL

El passat dimescres 14 de desembre hem rebut la visita el Patge Reial a l'escola. Per aquest motiu, tots els nens i nenes d'infantil hem anat a la sala de psicomotricitat per veure'l i entregar-li la carta que entre tots havíem preparat per l'ocasió.
El patge no venia sol, una ajudanta molt graciosa i divertida ens ha fet un show tant divertit que ens ha fet riue una bona estona.
Fes clic a la foto per veure-les totes.

dissabte, 5 de novembre del 2016

APRENEM L'AGRICULTURA DE MUNTANYA

El passat 26 d'octubre els nens i nenes de les classes dels Ponis i Ossos Panda vam anar d'excursió fins Can Palós per observar l'agricultura de muntanya.
Vam realitzar una activitat que ens va permetre conèixer diferents arbres i plantes, i aprendre quins usos podíem fer amb ells. De l'ametller podem fer una llet d'ametlla molt bona, de l'olivera una olivada riquissima, de la figuera una dolça melmelada de figues, amb la lavanda uns saquets d'olors,...
Ho vam passar molt bé a la natura i amb l'espai que teníem per poder jugar. 


diumenge, 30 d’octubre del 2016

EXPOSICIÓ TARDOR 2016

El passat dijous 27 d'octubre va tenir lloc l'exposició de treballs de la tardor. Els pares i mares de l'escola vam poder visitar-la i comprovar el nivell dels treballs plàstics presentats.
Gràcies a totes les famílies que han col·laborat per poder-la realitzar de nou.


dijous, 27 d’octubre del 2016

INICIEM ELS APADRINAMENTS LECTORS !!!

El nens i les nenes de P5 hem rebut la visita dels nostres padrins i padrines de 6è. Avui ens han presentat el nostre padrí o padrina que ens ajudarà a aprendre a llegir durant les futures sessions que realitzarem durant el curs. 
En la sessió d'avui hem omplert un carnet d'apadrinament on tots dos, fillol/a i padrí/na, hem signat per donar consància del vincle que acabem d'iniciar.
A partir d'ara vindran amb més frequència a la nostra classe per llegir contes plegats i ajudar-nos a millorar el nostre nivell de lectura.
Ja estem desitjant que tornin aviat !!!


P5A-6èA


P5B-6èB

dissabte, 15 d’octubre del 2016

ARRIBA LA TARDOR !!!

Els nens i nenes de la classe dels CARGOLS hem treballat l'arribada de la tardor fer unes activitats plàstiques molt colorides. Mireu que bén ens ho hem passat !!!


https://goo.gl/photos/6mXSYuVLjXP4W3S58
                                per veure més fotos feu click a la imatge

dijous, 13 d’octubre del 2016

Estem molt contents!!!!!!!

Els nens i nenes de la classe dels Cargols ja venim a l´escola molt contents. Coneixem a nous companys/es, juguem amb moltes joguines i cada dia anem aprenent coses noves. Us deixem un petit tast de fotos  perquè en podeu gaudir vosaltres també!!!

                                Feu click a la foto per veure-les totes.




diumenge, 9 d’octubre del 2016

JA TENIM ELS NOMS DE LES CLASSES !!!

Aquest curs 2016-17, els  nostres alumnes tindran aquests noms:


divendres, 9 de setembre del 2016

INICIEM UN NOU CURS ESCOLAR!!!



El proper dilluns 12 de setembre comencem un nou curs escolar a l'escola Amat Verdú.
Tornem amb energies renovades, noves il·lusions i nous projectes a realitzar. Esperem que el curs sigui un camí d'aprenentatges constants que ajudin als nostres infants, i vostres fills/es, a créixer i formar-se com a persones.
Us donem la benvinguda a aquest nou curs, especialment a aquelles famílies noves a l'escola.
BON CURS A TOTS I TOTES !!!

dijous, 8 de setembre del 2016

MATERIAL INICI DE CURS




Benvolgudes famílies recodeu el material que cal portar a l'escola durant els primers dies del curs.

diumenge, 10 de juliol del 2016

BALLEM A LA FESTA DE FI DE CURS

El curs s'ha acabat !!!
I els nens i nenes d'infantil ho hem celebrat amb un petit espectacle al pati de l'escola.

divendres, 3 de juny del 2016

VISITEM EL COSMOCAIXA

Els grups dels LLEONS i MANATINS vam anar el passat dimecres dia 1 de juny al CosmoCaixa per fer l'activitat del "Toca-Toca".
Durant l'activitat hem pogut tocar diferents animals de 3 llocs del mon ( selva, desert i mar Mediterrani) com ara: granota, milpeus, cargol de la selva, serp falsa coral, jerbu del desert, llangardaix, eriçó, estrella de mar i "cagarro de mar". Cadascú ens donava unes sensacions diverses segons la seva pell, la seva temperatura o si era tou o dur.
També hem tingut temps per passejar pel Bosc inundat i veure plantes i animals que hi viuen en ell.
La sortida ens ha agradat moltíssim!!

ENS ACOMIADEM DELS NOSTRES PADRINS !!!

Aquesta setmana els nens i nenes de les classes dels LLEONS i MANATINS hem rebut una visita molt especial, la dels nostres padrins.
Han vingut a les nostres aules per fer-nos una Gimcana de proves que havien elaborat per acomiadar-se de nosaltres fins el curs vinent, on tornarem a veure'ns una altra vegada, però en aquesta ocasió per convertir-se en els nostres padrins de lectura.
PADRINS, gràcies per tot el que heu fet per nosaltres aquest curs.

dimarts, 31 de maig del 2016

OLOREM PLANTES AROMÀTIQUES !!!

Els nens i nenes de les classes dels LLEONS i els MANATINS hem aprofitat l'arribada de la primavera i el fet de treballar els sentits a l'aula per fer una activitat amb plantes aromàtiques.
Els nostres mestres han portat a l'aula unes branques de camamil·la, farigola, romaní, lavanda i menta, i els hem pogut olorar i aprendre quines utilitats per la vida quotidiana es poden fer amb elles.

CONTE MULTICULTURAL A P3

Hi havia una vegada, dues mares que van venir a explicar-nos un conte tradicional del Marroc. I desprès vam fer una dança de Colombia entre tots i totes. Vam passar una estona divertida i especial.












dilluns, 30 de maig del 2016

HEM ANAT A LA BIBLIOTECA

Els nens i nenes de P3, al segon trimestre vam anar a la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer a mirar contes. Ho hem passat molt bé.




dimarts, 17 de maig del 2016

COLÒNIES!!!

ELS NENS I NENES DE P5 HEM MARXAT DE COLÒNIESA "LA RUCA". ALLÀ ENS HEM TROBAT AMB ALTRES COMPANYS/ES DE L'ESCOLA: DE SEGON I DE QUART.
HEM FET UN MUNT D'ACTIVITATS, HEM JUGAT, HEM RIGUT, HEM SALTAT, ... I HEM DORMIT FORA DE CASA!!!! AMB ALTRES AMICS/GUES I HEM FET UNA MICA DE GRESCA!!!
VOLEU VEURE UNA MICA?

VISITEM UN HORT !!!

El passat divendres 13 de maig els nens i nenes de P4 vam visitar un hort de Viladecans. 
Vam fer un passeig per l'hort amb unes monitores per descobrir les diferents hortalisses, verdures i fruites que podem trobar-hi.
A l'hort també hi havia un petit espai de granja amb gallines, galls i un conill, als que vam poder tocar i donar de menjar.
També vam tenir temps de jugar i divertir-nos una bona estona.


dimarts, 10 de maig del 2016

DIBUIXEM CONSTEL·LACIONS !!!

Els nens i nenes de P4 hem volgut fer una activitat més divertida per treballar les constel·lacions i hem pintat al terra de l'aula les constel·lacions i altres estrelles de l'espai.
Ens ho hem passat pipa pintant al terra !

divendres, 6 de maig del 2016

CONTES MULTI CULTURALS

Els nens i nenes de les classes dels LLEONS  i MANATINS hem rebut la visita d'una mares de l'escola per explicar-nos un conte de la cultura àrab.
Una de les mares ens explicava el conte en llengua àrab i l'altra mare ens el traduia al català perquè al poguessim entendre.
Al final de la sessió hem fet un dibuix del conte i hem après com s'escriu el nostre nom en àrab !!!

dijous, 28 d’abril del 2016

SANT JORDI A P3

A l´escola vam celebrar el dia de Sant Jordi, vam compartir llibres entre tots i totes i va venir un avi a explicar-nos un conte.



diumenge, 24 d’abril del 2016

ELS MESTRES ENS REPRESENTEN LA LLEGENDA DE SANT JORDI !!!

Els nens i nenes d'infantil hem anat a la sala de Psicomotricitat per gaudir una any més de la representació de Sant Jordi que han fet els nostres mestres d'infantil. 
Voleu veure quin nivell d'actors i actrius tenim ? Doncs, feu clic al vídeo.


COMPARTIM LLIBRES !!!

El divendres 22 d'abril, tots els nens i nenes d'infantil hem compartit els nostres llibres i contes amb els altres nens del cicle aprofitant que a l'escola es celebrava el dia de Sant Jordi.
Cap a les 10:00 del matí, hem sortit al pati i hem intercanviat durant una estona els nostres contes i llibres amb altres companys/es del cicle. Per estar més còmodes, ens hem distribuït per tot l'espai i hem gaudit d'una estona de lectura tranquil·la.


divendres, 22 d’abril del 2016

VAM ANAR A LA GRANJA

El 19 d´abril els nens i nenes de P3 vam anar d´excursió a la granja a Can Pi de la Serra.Vam veure molts animals i vam fer una representació de la llegenda de Sant Jordi. Vam gaudir molt.

dijous, 7 d’abril del 2016

LES TITELLES DELS NOSTRES PADRINS I PADRINES !!!

Ara ja podeu veure la representació amb titelles dels contes " La Ventafocs" i " La rateta que escombrava l'escaleta" que ens van fer els nostres padrins i padrines de 5èA i 5èB.
Ho van fer tan bé...Són uns artistes!!!



dimecres, 6 d’abril del 2016

P5 VA AL MERCAT

ENS HAN VISITAT UNS MASOVERS I ENS HAN EXPLICAT QUÈ FAN. ELLS TOTS ELS SEUS PRODUCTES ELS TENEN AL SORTIR DE CASA: ELS OUS DE LES GALLINES, LES FRUITES DELS ARBRES, LES VERDURES DE L'HORT,... ENS HAN PREGUNTAT QUÈ ON HO COMPRÀVEM NOSALTRES: HO FEM AL MERCAT O AL SUPERMERCAT. I DECIDIM ANAR AL MERCAT DE LA MUNTANYETA PER VEURE´L.
HEM ANAT CAMINANT I HEM VIST UN MUNT DE PARADES.
VOLEU FER UN COP D'ULL?

ENS VISITEN ELS NOSTRES PADRINS !!!

Ahir i avui els nens i nenes de les classes dels LLEONS i dels MANATINS hem rebut una visita molt especial, la dels nostres padrins i padrines de 5è.
En aquesta ocasió, els nostres padrins ens havien preparat unes representacions amb titelles dels contes de "La rateta que escombrava l'escaleta" i de " La Ventafocs". La veritat és que ho han fet genial! Es nota que ho havien treballat molt a l'aula amb les seves mestres.
Gràcies padrins i padrines, torneu aviat a visitar-nos!!!

P4A-5èA
P4B-5èB

diumenge, 6 de març del 2016

CIRCUIT AMB LA POLICIA LOCAL!!!!

ELS NENS I NENES DELS DOFINS JUNTAMENT AMB ELS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES DE 5È HEM FET UNA ACTIVITAT MOLT DIVERTIDA. LA POLICIA LOCAL ENS HA PREPARAT UN CIRCUIT PER PODER FER-LO AMB BICICLETES O PATINETS. PERÒ PRIMER ENS HAN ENSENYAT ELS SENYALS I QUÈ HEM DE FER QUAN ENS ELS TROBEM PEL CARRER. I EL MÉS IMPORTANT: LA SEGURETAT!!! TOTS HEM DE PORTAR CASC.
VOLEU VEURE COM HO HEM FET?

dimecres, 24 de febrer del 2016

XOCOLATADA P5!!!!!

Papes i mames dels Dofins, tot i que arriba una mica tard aquí teniu un petit recull de les fotos de la xocolatada que ens vau oferir al desembre.

dimarts, 23 de febrer del 2016

VISITEM EL PARC DE BOMBERS

Els nens i nenes de P4 hem visitat aquest matí el Parc de Bombers de Sant Boi perquè estem treballant el tema dels bombers a l'escola.
Els bombers han estat molt simpàtics i ens han ensenyat el seu camió i l’uniforme que portem quan han de sortir d’emergència. També ens han ensenyat el Parc de bombers perquè veiéssim com és per dintre. Semblava una caseta perquè tenia cuina, menjador i moltes habitacions. Al final ens han deixat pujar al seu camió, posar-nos el seu uniforme i utilitzar la manega.
Ens ho hem passat molt i molt bé. Ha estat una visita molt educativa!!!

dijous, 18 de febrer del 2016

LA RUA DE CARNESTOLTES DE P5!!!

HA ARRIBAT EL DIA DE CARNESTOLTES I TOTS ELS NENS I NENES DE P5 TENIM MOLTES GANES DE DISFRESSAR-NOS. 
PER LA DISFRESSA ENS HEM INSPIRAT EN EL TEMA DE LA SETMANA CULTURAL: LA PREHISTÒRIA.
 VOLEU VEURE QUE GUAPOS QUE ANÀVEM TOTS DE "CROMANYONS I CROMANYONES"?

dimecres, 3 de febrer del 2016

NOSALTRES TAMBÉ FEM BATUCADES !!!

Als alumnes de P4 ens ha encantat l'arribada del Rei Carnestoltes i la manera de tocar els tambors dels alumnes de 6è. I no volem ser menys que ells, així que hem decidit practicar fent una batucada al pati amb les galledes, les pales i uns pals.
Mireu, que bé que ho fem!!!


ARRIBA EL REI CARNESTOLTES !!!

El passat dimarts de febrer el Rei Carnestoltes va arribar a l'escola per anunciar-nos una setmana boja on la disbauxa estarà present cada dia.
Com a ell li agrada, va donar una volta per tots els patis de l'escola perquè tots els alumnes i mestres ens assabentèssim de la seva arribada.
Acompanyat pel soroll dels tambors que tocaven els alumnes de sisè i per un riu de nens i nenes dels diferents cursos va entrar al pati d'infantil i ens va anunciar quines serien les consignes per cada dia de la setmana:

- DIMARTS: una perruca.
- DIMECRES: un llaç.
- DIJOUS: una capa.
- DIVENDRES: la disfressa per la Rua.

Aquí teniu el vídeo de l'arribada al pati d'infantil.


CELEBREM EL DIA DE LA PAU

L'escola va celebrar el dia 29 de febrer el dia Internacional de la Pau i de la no violència. Els nens i nenes d'infantil també vam estar presents en la festa conjunta que es va celebrar al pati de l'escola. 
Cada curs va preparar unes fotos amb accions que fomenten la convivència. Amb totes les fotos vam confeccionar el decàleg de la PAU. 
L'acte va acabar amb un moment molt especial on vam poder abraçar-nos amb tots els nens i nenes de l'escola que volíem !!!
Aquí teniu el vídeo que l'escola ha elaborat amb un recull de fotos de la festa i de les fotos que s'han fet fet a les aules.



divendres, 22 de gener del 2016

JUGUEM AMB LES JOGUINES DELS REIS !!!

El passat divendres 15 de gener els nens i nenes d'infantil vam poder portar a l'aula les joguines que els havien portat els Reis Mags al Nadal per jugar una estona amb ells i compartir-los amb els altres companys/es de la classe.
Mireu que bé ens ho vam passar!!!