dimecres, 24 de febrer del 2016

XOCOLATADA P5!!!!!

Papes i mames dels Dofins, tot i que arriba una mica tard aquí teniu un petit recull de les fotos de la xocolatada que ens vau oferir al desembre.

dimarts, 23 de febrer del 2016

VISITEM EL PARC DE BOMBERS

Els nens i nenes de P4 hem visitat aquest matí el Parc de Bombers de Sant Boi perquè estem treballant el tema dels bombers a l'escola.
Els bombers han estat molt simpàtics i ens han ensenyat el seu camió i l’uniforme que portem quan han de sortir d’emergència. També ens han ensenyat el Parc de bombers perquè veiéssim com és per dintre. Semblava una caseta perquè tenia cuina, menjador i moltes habitacions. Al final ens han deixat pujar al seu camió, posar-nos el seu uniforme i utilitzar la manega.
Ens ho hem passat molt i molt bé. Ha estat una visita molt educativa!!!

dijous, 18 de febrer del 2016

LA RUA DE CARNESTOLTES DE P5!!!

HA ARRIBAT EL DIA DE CARNESTOLTES I TOTS ELS NENS I NENES DE P5 TENIM MOLTES GANES DE DISFRESSAR-NOS. 
PER LA DISFRESSA ENS HEM INSPIRAT EN EL TEMA DE LA SETMANA CULTURAL: LA PREHISTÒRIA.
 VOLEU VEURE QUE GUAPOS QUE ANÀVEM TOTS DE "CROMANYONS I CROMANYONES"?

dimecres, 3 de febrer del 2016

NOSALTRES TAMBÉ FEM BATUCADES !!!

Als alumnes de P4 ens ha encantat l'arribada del Rei Carnestoltes i la manera de tocar els tambors dels alumnes de 6è. I no volem ser menys que ells, així que hem decidit practicar fent una batucada al pati amb les galledes, les pales i uns pals.
Mireu, que bé que ho fem!!!


ARRIBA EL REI CARNESTOLTES !!!

El passat dimarts de febrer el Rei Carnestoltes va arribar a l'escola per anunciar-nos una setmana boja on la disbauxa estarà present cada dia.
Com a ell li agrada, va donar una volta per tots els patis de l'escola perquè tots els alumnes i mestres ens assabentèssim de la seva arribada.
Acompanyat pel soroll dels tambors que tocaven els alumnes de sisè i per un riu de nens i nenes dels diferents cursos va entrar al pati d'infantil i ens va anunciar quines serien les consignes per cada dia de la setmana:

- DIMARTS: una perruca.
- DIMECRES: un llaç.
- DIJOUS: una capa.
- DIVENDRES: la disfressa per la Rua.

Aquí teniu el vídeo de l'arribada al pati d'infantil.


CELEBREM EL DIA DE LA PAU

L'escola va celebrar el dia 29 de febrer el dia Internacional de la Pau i de la no violència. Els nens i nenes d'infantil també vam estar presents en la festa conjunta que es va celebrar al pati de l'escola. 
Cada curs va preparar unes fotos amb accions que fomenten la convivència. Amb totes les fotos vam confeccionar el decàleg de la PAU. 
L'acte va acabar amb un moment molt especial on vam poder abraçar-nos amb tots els nens i nenes de l'escola que volíem !!!
Aquí teniu el vídeo que l'escola ha elaborat amb un recull de fotos de la festa i de les fotos que s'han fet fet a les aules.