dijous, 28 d’abril del 2016

SANT JORDI A P3

A l´escola vam celebrar el dia de Sant Jordi, vam compartir llibres entre tots i totes i va venir un avi a explicar-nos un conte.



diumenge, 24 d’abril del 2016

ELS MESTRES ENS REPRESENTEN LA LLEGENDA DE SANT JORDI !!!

Els nens i nenes d'infantil hem anat a la sala de Psicomotricitat per gaudir una any més de la representació de Sant Jordi que han fet els nostres mestres d'infantil. 
Voleu veure quin nivell d'actors i actrius tenim ? Doncs, feu clic al vídeo.


COMPARTIM LLIBRES !!!

El divendres 22 d'abril, tots els nens i nenes d'infantil hem compartit els nostres llibres i contes amb els altres nens del cicle aprofitant que a l'escola es celebrava el dia de Sant Jordi.
Cap a les 10:00 del matí, hem sortit al pati i hem intercanviat durant una estona els nostres contes i llibres amb altres companys/es del cicle. Per estar més còmodes, ens hem distribuït per tot l'espai i hem gaudit d'una estona de lectura tranquil·la.


divendres, 22 d’abril del 2016

VAM ANAR A LA GRANJA

El 19 d´abril els nens i nenes de P3 vam anar d´excursió a la granja a Can Pi de la Serra.Vam veure molts animals i vam fer una representació de la llegenda de Sant Jordi. Vam gaudir molt.

dijous, 7 d’abril del 2016

LES TITELLES DELS NOSTRES PADRINS I PADRINES !!!

Ara ja podeu veure la representació amb titelles dels contes " La Ventafocs" i " La rateta que escombrava l'escaleta" que ens van fer els nostres padrins i padrines de 5èA i 5èB.
Ho van fer tan bé...Són uns artistes!!!



dimecres, 6 d’abril del 2016

P5 VA AL MERCAT

ENS HAN VISITAT UNS MASOVERS I ENS HAN EXPLICAT QUÈ FAN. ELLS TOTS ELS SEUS PRODUCTES ELS TENEN AL SORTIR DE CASA: ELS OUS DE LES GALLINES, LES FRUITES DELS ARBRES, LES VERDURES DE L'HORT,... ENS HAN PREGUNTAT QUÈ ON HO COMPRÀVEM NOSALTRES: HO FEM AL MERCAT O AL SUPERMERCAT. I DECIDIM ANAR AL MERCAT DE LA MUNTANYETA PER VEURE´L.
HEM ANAT CAMINANT I HEM VIST UN MUNT DE PARADES.
VOLEU FER UN COP D'ULL?

ENS VISITEN ELS NOSTRES PADRINS !!!

Ahir i avui els nens i nenes de les classes dels LLEONS i dels MANATINS hem rebut una visita molt especial, la dels nostres padrins i padrines de 5è.
En aquesta ocasió, els nostres padrins ens havien preparat unes representacions amb titelles dels contes de "La rateta que escombrava l'escaleta" i de " La Ventafocs". La veritat és que ho han fet genial! Es nota que ho havien treballat molt a l'aula amb les seves mestres.
Gràcies padrins i padrines, torneu aviat a visitar-nos!!!

P4A-5èA
P4B-5èB