dimarts, 31 de maig del 2016

OLOREM PLANTES AROMÀTIQUES !!!

Els nens i nenes de les classes dels LLEONS i els MANATINS hem aprofitat l'arribada de la primavera i el fet de treballar els sentits a l'aula per fer una activitat amb plantes aromàtiques.
Els nostres mestres han portat a l'aula unes branques de camamil·la, farigola, romaní, lavanda i menta, i els hem pogut olorar i aprendre quines utilitats per la vida quotidiana es poden fer amb elles.

CONTE MULTICULTURAL A P3

Hi havia una vegada, dues mares que van venir a explicar-nos un conte tradicional del Marroc. I desprès vam fer una dança de Colombia entre tots i totes. Vam passar una estona divertida i especial.












dilluns, 30 de maig del 2016

HEM ANAT A LA BIBLIOTECA

Els nens i nenes de P3, al segon trimestre vam anar a la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer a mirar contes. Ho hem passat molt bé.




dimarts, 17 de maig del 2016

COLÒNIES!!!

ELS NENS I NENES DE P5 HEM MARXAT DE COLÒNIESA "LA RUCA". ALLÀ ENS HEM TROBAT AMB ALTRES COMPANYS/ES DE L'ESCOLA: DE SEGON I DE QUART.
HEM FET UN MUNT D'ACTIVITATS, HEM JUGAT, HEM RIGUT, HEM SALTAT, ... I HEM DORMIT FORA DE CASA!!!! AMB ALTRES AMICS/GUES I HEM FET UNA MICA DE GRESCA!!!
VOLEU VEURE UNA MICA?

VISITEM UN HORT !!!

El passat divendres 13 de maig els nens i nenes de P4 vam visitar un hort de Viladecans. 
Vam fer un passeig per l'hort amb unes monitores per descobrir les diferents hortalisses, verdures i fruites que podem trobar-hi.
A l'hort també hi havia un petit espai de granja amb gallines, galls i un conill, als que vam poder tocar i donar de menjar.
També vam tenir temps de jugar i divertir-nos una bona estona.


dimarts, 10 de maig del 2016

DIBUIXEM CONSTEL·LACIONS !!!

Els nens i nenes de P4 hem volgut fer una activitat més divertida per treballar les constel·lacions i hem pintat al terra de l'aula les constel·lacions i altres estrelles de l'espai.
Ens ho hem passat pipa pintant al terra !

divendres, 6 de maig del 2016

CONTES MULTI CULTURALS

Els nens i nenes de les classes dels LLEONS  i MANATINS hem rebut la visita d'una mares de l'escola per explicar-nos un conte de la cultura àrab.
Una de les mares ens explicava el conte en llengua àrab i l'altra mare ens el traduia al català perquè al poguessim entendre.
Al final de la sessió hem fet un dibuix del conte i hem après com s'escriu el nostre nom en àrab !!!