diumenge, 30 d’octubre del 2016

EXPOSICIÓ TARDOR 2016

El passat dijous 27 d'octubre va tenir lloc l'exposició de treballs de la tardor. Els pares i mares de l'escola vam poder visitar-la i comprovar el nivell dels treballs plàstics presentats.
Gràcies a totes les famílies que han col·laborat per poder-la realitzar de nou.


dijous, 27 d’octubre del 2016

INICIEM ELS APADRINAMENTS LECTORS !!!

El nens i les nenes de P5 hem rebut la visita dels nostres padrins i padrines de 6è. Avui ens han presentat el nostre padrí o padrina que ens ajudarà a aprendre a llegir durant les futures sessions que realitzarem durant el curs. 
En la sessió d'avui hem omplert un carnet d'apadrinament on tots dos, fillol/a i padrí/na, hem signat per donar consància del vincle que acabem d'iniciar.
A partir d'ara vindran amb més frequència a la nostra classe per llegir contes plegats i ajudar-nos a millorar el nostre nivell de lectura.
Ja estem desitjant que tornin aviat !!!


P5A-6èA


P5B-6èB

dissabte, 15 d’octubre del 2016

ARRIBA LA TARDOR !!!

Els nens i nenes de la classe dels CARGOLS hem treballat l'arribada de la tardor fer unes activitats plàstiques molt colorides. Mireu que bén ens ho hem passat !!!


https://goo.gl/photos/6mXSYuVLjXP4W3S58
                                per veure més fotos feu click a la imatge

dijous, 13 d’octubre del 2016

Estem molt contents!!!!!!!

Els nens i nenes de la classe dels Cargols ja venim a l´escola molt contents. Coneixem a nous companys/es, juguem amb moltes joguines i cada dia anem aprenent coses noves. Us deixem un petit tast de fotos  perquè en podeu gaudir vosaltres també!!!

                                Feu click a la foto per veure-les totes.




diumenge, 9 d’octubre del 2016

JA TENIM ELS NOMS DE LES CLASSES !!!

Aquest curs 2016-17, els  nostres alumnes tindran aquests noms: