diumenge, 17 de desembre del 2017

ENS VISITA EL PATGE REIAL


Els nens i les nenes d'infantil hem rebut aquest matí la visita del Patge Reial. Com cada any ens hem aplegat a l’aula de Psicomotricitat per donar-li la carta amb els nostres desitjos nadalencs, i ell per agrair-nos el detall ens ha obsequiat amb un dolç chupa-chups.


Per veure més fotos feu CLIC a la imatge

HA ARRIBAT EL TIÓ !!!

Aquest matí quan tornàvem del pati les mascotes de les nostres aules, la Piu-Piu, el Flequi i el Coco, ens han informat que el Tió acabava d’arribar rodolant des de la muntanya i que ens estava esperant en algun lloc del pati.

Així doncs, tots els nens i nenes hem sortit al patí amb moltes ganes de trobar-lo.  El cridàvem i el buscàvem, però no el trobàvem enlloc. Tió on ets?, anàvem cridant per si ens escoltava.

Finalment, hem sentit un soroll prop del jardí que hi ha a P5 i hem entrat a veure que era. I sí, allà estava amagat entre els arbustos. Que contents ens hem posat! 


El pobre tenia molt de fred i molta gana. Ara li haurem de buscar una manteta calentona i donar-li molt de menjar perquè la setmana vinent ens cagui uns bons regals.


PER VEURE TOTES LES FOTOS FEU CLIC A LA IMATGE

dissabte, 9 de desembre del 2017

ELS COCODRILS I OSSOS PANDA INICIEM L'ACTIVITAT DEL LLIBRE VIATGER

Aquesta setmana els news I nenes de les clases de P3 hem iniciat l'activitat del LLIBRE VIATGER.
Es tracta d'una activitat on cada divendres un o nena del grup s'emportarà a casa una bossa amb el llibre viatger i la mascota de l'aula, la PIU-PIU, perquè passi el cap de setmana amb ell/a.
D'aquesta manera el nen o nena compartirà uns dies amb la PIU-PIU, i ens explicarà el dilluns a l'aula que ha fet el cap de setmana amb ella.



dimarts, 24 d’octubre del 2017

FEM GALETES!!

El passat divendres dia 20, dues mamas i una avieta ens van acompanyar per fer a la classe un taller de galetes de La Castanyada. Va ser molt divertit i vam gaudir molt!! Volem agraïr la seva col.laboració amb
 l´escola. Fins a la propera!!!
Moltes gràcies!! 

TREBALLS A LA CLASSE DELS TIGRES

HOLA FAMÍLIES!!!

Les nenes i nenes de la classe dels TIGRES continuem treballant el dos grans centres d´interès:"Els Tigres" i "El Bosc".  Us deixem un petit tastet  de coses que hem fet a la classe durant aquests dies.
Desitgem que us agradin!!


                               CLICA AQUEST ENLLAÇ PER VEURE MÉS FOTOS

dissabte, 14 d’octubre del 2017

Sortida de la Tardor!!

Hola papis i mamis!!!
El passat dimecres 11 d´Octubre la classe dels TIGRES vam anar a la Granja-Escola Canpidelaserra.
Va ser un dia molt divertit, ja que vam poder tocar, olorar, veure i tastar molts elements de la Tardor. També vam poder veure alguns dels arbres característics que hi ha en un bosc i conèixer els seus elements més importants ( fulles, arrels, capçades, tipus d´escorça...)
Va ser un dia fantàstic i vam observar de forma directa totes les coses que estem treballant a la classe.
Desitgem que us agradin les fotos!!


divendres, 6 d’octubre del 2017

ELS TIGRES TREBALLEM LA TARDOR

Hola famílies de P4!!
El curs ja ha començat i els TIGRES ja estem aprenent coses noves... Durant aquests dies hem estat pensant qui viu al bosc, quins arbres hi trobem, animals, plantes...també ens hem plantejat quins canvis hi ha al bosc durant la tardor. Estem molt contents i amb ganes de descobrir moltes coses!!




divendres, 29 de setembre del 2017

ADAPTACIÓ DE P3

El curs ja s'ha iniciat i després d'uns dies , els nostres nous alumnes de P3 van adaptant-se cada cop més a l'escola. Es tracta d'un espai nou, amb companys/es i mestres nous i no tots els infants s'adapten al mateix temps, cadascú necessita el seu propi ritme.
Volem compartir amb tots vosaltres un vídeo perquè veieu com han anat aquests primers dies d'adaptació.
Esperem que uns agradi.


dilluns, 11 de setembre del 2017

ÉS L'HORA DE TORNAR A L'ESCOLA !!!


Els mestres d'infantil volem donar-vos la benvinguda a aquest nou curs escolar 2017-18. Esperem que segui un gran curs. Un curs ple de possibilitats perquè els vostres fills puguin manipular, experimentar, ampliar els seus aprenentatges i coneixements, establir nous vincles i reforçar les seves relacions, i sobretot passar-s'ho d'allò més bé a l'escola.

A més a més, volem continuar creant ponts entre família i escola per treballar conjuntament per aconseguir-ho, perquè creiem que sense la implicació total d'aquests dos pilars no ho podrem realitzar.

Com cada curs, durant les primeres setmanes de curs es celebrem les reunions de grup. Aquests són els dies de les reunions d'infantil.

P3: dimecres 27 de setembre.
P4: dijous 28 de setembre.
P5: dimarts 29 de setembre.


FELIÇ CURS ESCOLAR A TOTS I TOTES!!!

dimecres, 24 de maig del 2017

JUGUEM AMB ELS BEE BOTS

Els nens i nenes de P5 hem gaudit una bona estona amb els BEE BOT que ens ha prestat el CRP de Sant Boi.
Els Bee bots són com una mena de robots senzills que cal dirigir, donant unes ordres de direcció, perquè arribin a un lloc desitjat.
En la sessió que hem realitzat, hem pogut conèixer com es mouen i practicar els seus moviments en les dues catifes que també ens han deixat.
Ens ho hem passat molt bé amb aquests Bee bots.


  1. FEU CLIC PER VEURE MÉS FOTOS

dimecres, 10 de maig del 2017

ELS OSSOS PANDA FEM LA MONA!!!

COM JA ARRIBEN LES VANCANCES I PER LA MONA NO ESTAREM A L'ESCOLA, ELS NENS I NENS D'INFANTIL VOLEM FER  LA NOSTRA "MONA ESPECIAL".
VOLEU UN PETIT TASTET?



COLÒNIES DE P5!!!

ELS OSSOS PANDA I ELS PONIS HEM ANAT DE COLÒNIES A "ARTUR MARTORELL" A CALAFELL.
HEM FET MOLTES ACTIVITATS, HEM RIGUT, HEM JUGAT, HEM COMPARTIT, ENS HEM FET UNA MICA MÉS GRANS I AUTÒNOMS, ENS HEM CANSAT I HEM CONEGUT UNA MICA MÉS ELS NOSTRES COMPANYS/ES ....
AQUÍ TENIU UN TASTET!!!!



diumenge, 23 d’abril del 2017

GAUDIM DEL DIA DE ANT JORDI !!!

Els nens i nenes d'infantil hem celebrat un any més la festa de Sant Jordi a l'escola. 
Per començar el matí, hem compartit una estona els llibres que havíem portat a l'escola perquè altres nens i nenes poguessin gaudir d'un tranquil moment de lectura conjunta.
Després del pati, ens ha visitat la iaia del i ens ha explicat un conte, Sopa de lletres.
Per acabar la tarda d'una manera especial, es nostres mestres han tornat a delectar-nos amb la representació de la llegenda de Sant Jordi.

Com ens agraden aquests dies tan espacials!!!


 FEU CLIC PER VEURE MÉS FOTOS


dimarts, 18 d’abril del 2017

P5 VA A LA TERRISSERIA!!!!

ELS PONIS I ELS OSSOS PANDA HEM FET UNA SORTIDA A LA TERRISSERIA. ON HEM POGUT FER FIGURES AMB FANG I ENS HAN DEIXAT UTILITZAR EL TORN.
HEM FET UN PASSEIG PEL BOSC I ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!!!!
HO VOLEU VEURE?



MÀQUINES DE SUMES!!!!

ELS NENS I NENES DE P5 TENIM UN NOU RACÓ A LA CLASSE: LES MÀQUINES DE SUMES!!! AMB ELLES ENS INICIEM JUGANT EN L'EMOCIONANT MÓN DE LES SUMES.
LES VOLEU VEURE?


dimarts, 11 d’abril del 2017

ELS OSSOS PANDA I LES FEM UN CIRCUIT AMB LA POLICIA LOCAL

ELS NENS I NENES DE P5B HEM GET UN CIRCUIT AMB BICICLETES I PATINETS CONJUNTAMENT AMB ELS NENS I NENES DE 5ÈB. ENS HAN ENSENYAT ALGUNES SENYALS D'EDUCACIÓ VIARIA I ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!!!
I HEM TINGUT UNA SORPRESA!!! HA VINGUT UN GOS POLICIA A FER-NOS UNA VISITA!!!! I L''HEM POGUT TOCAR!!!

https://goo.gl/photos/dSvAquxQqhoyeRo79

dissabte, 25 de març del 2017

ALS CARGOLS ENS ENCANTA FER PLÀSTICA !!!

Un dels nostres racons favorits és el de PLÀSTICA. Ens agrada experimentar amb textures noves, aprendre els colors... Fa uns dies vam fer un mural molt gran per ambientar l'hivern i també vam poder elaborar la postal amiga pel dia de la Pau. Mireu que bé ens ho passem fent Plàstica !!!



FEU CLIC A LES IMATGES PER VEURE MÉS FOTOS

FEM RACONS DE MATEMÀTIQUES A P3

Durant el segon trimestre, els nens i nens de P3 hem fet racons temàtics de matemàtiques  amb diferents materials manipulables per treballar:
· Grafia i quantitat del nombre 2.
· Sèries de dos colors i dos atributs.
· Conceptes ple/buit.

FEU CLIC A LA IMATGE PER VEURE MÉS FOTOS

dimarts, 7 de març del 2017

FEM UN CIRCUIT VIAL

Avui dimarts 7 de març, els nens i nenes de P5 hem anat al parc de La Muntanyeta a fer un circuit vial juntament amb els alumnes de 5è de l'escola.
Uns policies locals ens havien preparat un circuit amb diferents senyals de trànsit perquè després nosaltres practiquéssim con circular amb les bicicletes i patinets que també han portat. Però com ja sabeu, no es pot circular sense casc i hem estat molt respectat aquesta norma vial.
També hem tingut l'ocasió de conèixer al Zoco, un gos de policia que ha mostrat com està de ben ensinestrat.


diumenge, 5 de març del 2017

ENTERREM LA SARDINA !!!

El passat dia 1 de març, els Cargols vam fer l'enterrament de la sardina. Així ens vam acomiadar del Carnaval i del temps de disbauxa i bogeria fins al proper curs.

FEU CLIC A LA FOTO PER VEURE MÉS IMATGES

dissabte, 25 de febrer del 2017

SETMANA CULTURAL: LA SELVA

Una setmana especial acaba. Una setmana plena de activitats i tallers que ens han permès conèixer moltes coses sobre la SELVA AMAZÒNICA. Hem pogut conèixer quins animals hi viuen i què mengen aquests animals. Hem conegut com viuen les tribus a la selva, com aconsegueixen el menjar, com cuinen, on viuen, cm es vesteixen, quines fuites mengen,... També hem ballat, ens hem pintat la cara i hem fet complement amb plomes per sentir-nos com a membres d’una tribu.
Hem decorat el hall del nostre edifici per convertir-lo en una veritable selva amazònica i, sobretot, ho hem passat d’allò més bé.  

Per veure més fotos feu clic a la foto.

diumenge, 19 de febrer del 2017

PREPAREM EL HALL PER LA SETMANA CULTURAL

Ja queda poc perquè arribi la setmana cultural d'aquest any escolar. I com que aquest curs la dedicarem al ecosistema de la Selva hem decidit decorar l'entrada del nostre edifici com si fos una selva de veritat. Hem estat uns quants dies pintant murals, tucans, micos, piranyes, lloros, ... perquè duarnt els proxims dis sembli que estiguem a la mateixa selva amazònica. Mireu, mireu, com hem treballat per decorar el nostre hall.

FEU CLIC A LA IMATGE PER VEURE MÉS FOTOS