dissabte, 25 de febrer del 2017

SETMANA CULTURAL: LA SELVA

Una setmana especial acaba. Una setmana plena de activitats i tallers que ens han permès conèixer moltes coses sobre la SELVA AMAZÒNICA. Hem pogut conèixer quins animals hi viuen i què mengen aquests animals. Hem conegut com viuen les tribus a la selva, com aconsegueixen el menjar, com cuinen, on viuen, cm es vesteixen, quines fuites mengen,... També hem ballat, ens hem pintat la cara i hem fet complement amb plomes per sentir-nos com a membres d’una tribu.
Hem decorat el hall del nostre edifici per convertir-lo en una veritable selva amazònica i, sobretot, ho hem passat d’allò més bé.  

Per veure més fotos feu clic a la foto.

diumenge, 19 de febrer del 2017

PREPAREM EL HALL PER LA SETMANA CULTURAL

Ja queda poc perquè arribi la setmana cultural d'aquest any escolar. I com que aquest curs la dedicarem al ecosistema de la Selva hem decidit decorar l'entrada del nostre edifici com si fos una selva de veritat. Hem estat uns quants dies pintant murals, tucans, micos, piranyes, lloros, ... perquè duarnt els proxims dis sembli que estiguem a la mateixa selva amazònica. Mireu, mireu, com hem treballat per decorar el nostre hall.

FEU CLIC A LA IMATGE PER VEURE MÉS FOTOS