dissabte, 25 de març del 2017

ALS CARGOLS ENS ENCANTA FER PLÀSTICA !!!

Un dels nostres racons favorits és el de PLÀSTICA. Ens agrada experimentar amb textures noves, aprendre els colors... Fa uns dies vam fer un mural molt gran per ambientar l'hivern i també vam poder elaborar la postal amiga pel dia de la Pau. Mireu que bé ens ho passem fent Plàstica !!!



FEU CLIC A LES IMATGES PER VEURE MÉS FOTOS

FEM RACONS DE MATEMÀTIQUES A P3

Durant el segon trimestre, els nens i nens de P3 hem fet racons temàtics de matemàtiques  amb diferents materials manipulables per treballar:
· Grafia i quantitat del nombre 2.
· Sèries de dos colors i dos atributs.
· Conceptes ple/buit.

FEU CLIC A LA IMATGE PER VEURE MÉS FOTOS

dimarts, 7 de març del 2017

FEM UN CIRCUIT VIAL

Avui dimarts 7 de març, els nens i nenes de P5 hem anat al parc de La Muntanyeta a fer un circuit vial juntament amb els alumnes de 5è de l'escola.
Uns policies locals ens havien preparat un circuit amb diferents senyals de trànsit perquè després nosaltres practiquéssim con circular amb les bicicletes i patinets que també han portat. Però com ja sabeu, no es pot circular sense casc i hem estat molt respectat aquesta norma vial.
També hem tingut l'ocasió de conèixer al Zoco, un gos de policia que ha mostrat com està de ben ensinestrat.


diumenge, 5 de març del 2017

ENTERREM LA SARDINA !!!

El passat dia 1 de març, els Cargols vam fer l'enterrament de la sardina. Així ens vam acomiadar del Carnaval i del temps de disbauxa i bogeria fins al proper curs.

FEU CLIC A LA FOTO PER VEURE MÉS IMATGES