diumenge, 30 de desembre del 2018

VÍDEO DE NADAL DE P4

Hem penjat el vídeo de P4 que no es va poder veure adequadament el dia del Festival de Nadal. Esperem que ara podeu tornar-lo a veure sense interrupcions. Lamentem els problemes tècnics que vam patir.


FEM CAGAR AL TIÓ!!!

Va arribar un dia molt especial pels nens i nenes de l'escola. Portàvem dies i dies alimentant el nostre Tió que ja estava a punt d'esclatar. Així que Pollets, Llops, Lleopards i Dofins vam passar a donar-li uns bons cops de bastó perquè cagués uns regals molt desitjats.
Mireu, mireu com li picàvem i els regals que ens va deixar.
Tió gràcies per tot!!!
T'esperem el curs vinent!!!


Feu clic a la imatge per veure més fotos

dilluns, 3 de desembre del 2018

COMENCEN LES ACTIVITATS AMB LES FAMÍLIES DE P4

Les primeres famílies de P4 van visitar-nos el passat divendres per dur a terme una activitat amb nosaltres. A la classe dels Lleopards els pares del Pau vam presentar-nos una capsa misteriosa plena d'objectes que havíem d'endevinar ficant la mà dintre. Després, ens van ajudar a confeccionar una estel que vam cosir amb un cordill vermell. Que bé ens ho vam passar amb ells!!!
A la classe dels Llops, la mare del Lucas va ajudar-nos a elaborar un estel amb uns pals de colors i una foto nostre. Què bonica quedarà a l'arbre de Nadal!!!


FEU CLIC A LA IMATGE PER VEURE MÉS FOTOS

dijous, 29 de novembre del 2018

OBSERVEM ELS ARBRES DEL NOSTRE PATI

Els nens i nenes de les classes dels Lleopards i dels Llops hem fet un tomb pel pati d'infantil per conèixer els arbres que hi ha: plataners, moreres, pins i cirerers. Hem observat amb atenció les seves  les seves fulles i les seves formes, hem vist com han canviat els seus colors,...
I hem tingut un acompanyant molt especial, la nostra mascota ens ha acompanyat en el passeig. 


PER VEURE MÉS FOTOS FEU CLIC A LA IMATGE

diumenge, 11 de novembre del 2018

COMENCEM ELS AMBIENTS A INFANTIL!!!

El passat dimecres els alumnes de P4 i P5 vam començar una activitat nova a l'escola, els ambients. Els més petits de l'escola, els nens i nenes de P3, començaran els ambients al gener.
Hi havia 4 ambients JOC SIMBÒLIC, TEATRE, CONSTRUCCIONS I LLUM I FOSCOR.
A l'aula vam triar a quin ambient volíem anar i després cadascú va anar al seu ambient.
Ho vam passar molt bé i vam compartir experiències amb altres nens i nenes del cicle amb els quals normalment no compartim activitats.
La setmana vinent tornarem a gaudir d'un matí d'ambients. Som-hi!!!


FEU CLIC A LA IMATGE PER VEURE MÉS FOTOS




dimarts, 6 de novembre del 2018

US EXPLICO UN CONTE?

Vet aquí una vegada que uns nens i nenes de P4 van començar fa unes setmanes l'activitat US EXPLICO UN CONTE.
Cada setmana un nen/a s'emporta a casa la mascota de la classe, el nostre estimat conillet, i es prepara un conte que li agrada molt per explicar-lo el dilluns a la resta de de companys/es de la classe.
Mireu com estem d'atents escoltant el conte. Shhhhhttt no feu soroll!


FEU CLIC A LA IMATGE PER VEURE MÉS FOTOS

dimarts, 30 d’octubre del 2018

ANEM A VEURE A LA MARIA CASTANYERA!!

Avui els nens i nenes de P4 i P5 hem tingut una visita molt especial, la Maria Castanyera, que ens ha explicat que li va passar un dia quan es va equivocar i en lloc d'agafar castanyes va agafar cargols amb banyes. Quin cap te la pobre Maria Castanyera!!!


Per veure més fotos, feu clkic a la imatge

dilluns, 29 d’octubre del 2018

FEM ACROSPORT AMB ELS ALUMNES DE 6è!!!

Els alumnes de 6è de l'escola ens van fer una exhibició d'Acrosport la setmana passada. Quines figures i castells més complicats que feien!!!
Però, el més divertit és que després ens van convidar a fer-los amb la seva ajuda. I ens ho vam passar pipa!!!


Per veure més fotos, feu clic a la imatge

divendres, 26 d’octubre del 2018

BUSQUEM A LES NOSTRES MASCOTES AL BOSQUET!!!

Fa uns dies a les aules de P4 van desaparèixer les nostres mascotes. No sabíem on eren i no les trobàvem a l'escola. Per això vam decidir sortir al bosc fora de l'escola a veure si estaven allà.
Desprès de buscar una bona estona les vam trobar dalt d'un arbre. Quina sort que les vam trobar!!! Comença a fer fred a la tardor i es podien constipar.
Com que estem treballant el projecte del bosc a l'aula vam aprofitar la sortida per dur una bosseta i unes lupes per buscar tota allò interessant que vam trobar al bosquet.


Per veure més fotos, feu clic a la imatge

TREBALLEM AMB ELEMENTS DE LA TARDOR.

Durant aquests dies els nens/es de P5 hem treballat a la classe amb elements propis de la tardor de forma globalitzada. Hem comptat i classificat les  pinyes i les fulles; hem observat  la natura,hem fet treballs plàstics de forma lliure i dirigida, hem confegit les paraules de les fruites de la tardor... però el més important, és que hem gaudit molt dels elements propis que ens ofereix la tardor!




FEU CLIC PER VEURE MES FOTOS

dijous, 25 d’octubre del 2018

FEM PANELLETS!!

Avui els nens i nenes de P4 i P5 hem fet una sortida a la Granja-Escola Can Pere (Sant Pere de Ribes) per elaborar panellets i fer un petit tastet de fruites i fruits de la Tardor. També hem tingut una visita molt especial: la Maria Castanyera amb el seu gat en Marrameu; que ens han torrat castanyes de la plaça de la ciutat. Hem gaudit molt d´aquesta sortida! Desitgem que us agradin les fotos...

  Feu clic a la imatge per veure més fotos

dimarts, 9 d’octubre del 2018

VIATGEM CAP A LA XINA!

Durant aquests dies, els nens/es de la classe dels Dofins hem iniciat un viatge cap a la Xina. Tenim moltes ganes d´aprendre moltes coses noves i diferents; com per exemple com viuen, què mengen, quin és l´animal que més els hi agrada, com escriuen... Us deixem un petit tastet del que hem fet durant aquests dies. Desitgem que us agradi!

Feu clic a la imatge per veure més fotos

dissabte, 29 de setembre del 2018

ELS NENS I NENS DE P4 TENIM UNA MASCOTA NOVA A L'AULA!!!

Va ser una sorpresa. Tornàvem del pati quan uns nens de P5 ens van dir que al bosquet del pati s'escoltava el soroll d'un llop i d'un lleopard. Amb una mica de por, però animats per a investigar què estava passant vam sortir a veure que hi succeïa.
Al arribar al bosquet vam trobar un conillet a sobre d'una branca d'un arbre. Era ell qui feia aquests sorolls perquè el vinguéssim a buscar, volia ser la mascota d'aquest any a la classe.
Benvingut conillet!!!






JA TENIM NOMS PER LES NOSTRES CLASSES!!!

Els alumnes de les classes d'infantil ja hem decidit el nom de les nostres classes després d'unes votacions amb els animals que vam presentar com a candidats.
Què us semblen? Fem molt de goig, no? Ara ens toca aprendre moltes coses interessants sobre ells.

dijous, 21 de juny del 2018

ELS TIGRES I TIGRESES JUGUEM A PSICO AMB CAIXES

A PSICOMOTRICITAT HEM FET UNA SESSIÓ MOLT DIVERTIDA AMB CAIXES DE CARTRÓ.
VOLEU VEURE QUÈ HEM FET?



VISITEM L'HORT DE MARIETA!!!

HEM ANAT A L'HORT DE LA MARIETA!!! AQUÍ TENIU ALGUNES FOTS DEL QUE HEM VIST!!


CLIQUEU AQUÍ PER VEURE MÉS FOTOS!!!

ANEM AL COSMOCAIXA!!!

ELS TIGRES, LES TIGRESES HEM ANAT AL COSMOCAIXA. HEM VIST, TOCAT, EXPERIMENTAT, JUGAT I HEM DESCOBERT MOLTES COSES. LES VOLEU VEURE?



CLIQUEU AQUÍ PER VEURE MÉS FOTOS!!!

diumenge, 20 de maig del 2018

VISITEM LA GRANJA DE CAN PI DE LA SERRA

I va arribar la sortida més esperada del curs pels nens i nenes de P3, la sortida a la granja de Can Pi de la Serra, situada prop de Castellbisbal.

Un munt d'animals ens hi esperaven, però abans calia esmorzar i agafar forces per la visita. Amb la panxa plena vam començar la visita a la granja i als seus voltants. I realment ho vam passar pipa! Vam donar de menjar a la vaca "Bella" que es menjava els pans d'una mossegada, vam visitar als porcs "George" i "Peppa" que eren més grans que nosaltres, vam donar el biberó a una petita ovella blanqueta, vamdonar de menjar civada a unes cabres una mica esverades, vam veure els dos ous que les gallines havien posat al galliner i vam acaronar uns conills. Per acabar la visita als animals, la ruca Pepa va donar-nos una petita passejada en carro mentre li cantàvem "Mueve tu culito Pepa" perquè caminés més ràpid.

Que bé ens ho vam passar! Va ser un dia molt emocionat! 


Si voleu veure tot allò que vam fer, feu clic a la imatge.








dilluns, 23 d’abril del 2018

DIADA DE SANT JORDI 2018

Ja és aquí la Diada de Sant Jordi! I quina millor manera de celebrar el dia del llibre i de la rosa que compartir llibres i contes amb els nostres companys/es d'infantil. Per aquest motiu, aquest matí durant uns estona ens hem aplegat tots al hall i passadissos del nostre edifici per compartir una estoneta de lectura. Que bé ho hem passant gaudint d'uns minuts de lectura amb els nostres companys.


PER VEURE MÉS FOTOS FEU CLIC A LA IMATGE

diumenge, 22 d’abril del 2018

VISITEM LA BIBLIOTECA JORDI RUBIÓ !!!

El passat dijous els nens i nenes de les classes de P3 vam tenir la possibilitat de visitar un lloc màgic ple de contes i llibres diversos, la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, molt propera a l'escola.
Molts de nosaltres no hi havíem estat mai i va ser una sorpresa conèixer com és i la quantitat de llibres i contes que hi ha dins. Una dona, la Merche, ens va acompanyar durant la visita i ens va explicar un conte i les normes que hi ha. Després, ens va deixar que miréssim una estona els contes i llibres.
Hem descobert un lloc ple de màgia, hem de tornar !!!


PER VEURE MES FOTOS, FEU CLIC A LA IMATGE

diumenge, 15 d’abril del 2018

PASSEGEM PEL MONTBAIG!!!

Feia un dia assolellat i amb una temperatura perfecte per passejar pel bosc. Així va començar la sortida que els Ossos Panda i els Cocodrils vam fer el divendres 6 d'abril pel Montbaig.
Al arribar, unes monitores molt simpàtiques ens esperaven per acompanyar-nos durant la passejada.  Vam començar amb un conte per conscienciar-nos de la importància de cuidar el bosc, i tot seguit. vam caminar una bona estona mentre descobríem alguns dels secrets del bosc: el cant de diferents ocells, les pinyes que es mengen alguns animals, uns rucs que pastaven tranquils,... En defenitiva, un matí per a descobrir!!!



FEU CLIC A LA IMATGE PER VEURE MÉS FOTOS

dissabte, 31 de març del 2018

FEM LA MONA!!!

Arribava la Setmana Santa i l'ultim dia de classe els nens i nenes d'infantil vam elaborar unes Mones de Pasqua d'allò més boniques. Cada grup va preparar  la seva particular Mona fent servir diferents ingredients: una base de pa de pessic, xocolata, lacasitos, melmelada... A la tarda vam exposar totes les Mones perquè poguéssim veure què havien fet els nostres companys/es d'infantil i desprès en les vam menjar. Estaven riquíssimes!
Hi ha una millor manera d'acabar un trimestre que fer-ho d'una manera tant dolça? Segur que no!


PER VEURE MÉS, FEU CLIC A LA FOTO.

dilluns, 12 de març del 2018

IL·LUSTREM ELS CONTES DELS NOSTRES PADRINS!!!

Avui els nens i nenes de P5 hem acabat d'il·lustrar els contes que havien elaborat els nostres padrins nde 6è. Aquesta han vingut a la nostra aula i ens els han explicat en petits grups les històries que ens havien escrit i, després, ens han ajudat a fer un dibuixos del tot sorprenents! Amb la seva ajuda hem dibuixat l'arc de Sant martí, fantasmes, conills, formigues i, fins i tot, la Terra.

De moment ens podeu veure escrivint i dibuixant en bona companyia tot clicant a sobre de la foto de sota, però si voleu veure les nostres creacions us haureu d'esperar una mica... El dia 23 d'abril, com a dia assenyalat, esperem tenir els contes enquadernats i enllestits perquè els pugueu llegir i observar al vestíbul de l'escola!


PER VEURE MÉS FOTOS, FEU CLIC A LA IMATGE

diumenge, 11 de febrer del 2018

ANEM DE RUA !!!

El passat divendres 9 de els nens i nenes d'infantil vam sortir amb els altres nens i nenes de l'escola a la Rua de Carnaval. Aquest any anàvem disfressats de científics i científiques ja que la Setmana Cultural tenia com a eix central el món de la Ciència. 
Quin goig que fèiem amb les nostres disfresses, ho voleu veure?


Si voleu veure més fotos, feu clic a la imatge

dilluns, 5 de febrer del 2018

ARRIBA CARNESTOLTES !!!

Els nens i nenes d'infantil hem rebut una visita molt especial, la del Rei Carnestoltes que tornava a l'escola desprès d'un any.
Estàvem jugant al pati quan hem escoltat de nou el soroll dels tambors que com cada curs anunciaven la seva arribada. 
Al moment un munt de nenes i nenes de l'escola arribava amb ell i els alumnes de sisè amb la direcció de l'Alba, la mestra de Música, tocavem els tambors per anunciar-nos la seva arribada.
Ara comença una setmana diferent, una setmana plena de bogeria i disbauxa. Esperem gaudir-la intensament.


diumenge, 21 de gener del 2018

ENS VISITEN LES FAMÍLIES DE P3

Els grups de P3 ja hem iniciat l'activitat " ELS MEUS PRIMERS ANYS DE VIDA" on setmanalment convidem a les famílies dels alumnes perquè ens expliquin com eren, què feien, què els hi agradava fer als seus fills/es quan eren més petits.
Les primeres famílies s'han preparat amb tot detall la visita i, fins i tot, ens han portat fotos dels seus primers anys de vida, roba i algun objecte o joguina.
Els nens i nenes estan encantats de rebre la visita de les famílies i veure com eren i què feien els seus companys/es durant aquest temps.


FEU CLIC A LA IMATGE PER VEURE MÉS FOTOS DE LES VISITES