dilluns, 23 d’abril del 2018

DIADA DE SANT JORDI 2018

Ja és aquí la Diada de Sant Jordi! I quina millor manera de celebrar el dia del llibre i de la rosa que compartir llibres i contes amb els nostres companys/es d'infantil. Per aquest motiu, aquest matí durant uns estona ens hem aplegat tots al hall i passadissos del nostre edifici per compartir una estoneta de lectura. Que bé ho hem passant gaudint d'uns minuts de lectura amb els nostres companys.


PER VEURE MÉS FOTOS FEU CLIC A LA IMATGE

diumenge, 22 d’abril del 2018

VISITEM LA BIBLIOTECA JORDI RUBIÓ !!!

El passat dijous els nens i nenes de les classes de P3 vam tenir la possibilitat de visitar un lloc màgic ple de contes i llibres diversos, la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, molt propera a l'escola.
Molts de nosaltres no hi havíem estat mai i va ser una sorpresa conèixer com és i la quantitat de llibres i contes que hi ha dins. Una dona, la Merche, ens va acompanyar durant la visita i ens va explicar un conte i les normes que hi ha. Després, ens va deixar que miréssim una estona els contes i llibres.
Hem descobert un lloc ple de màgia, hem de tornar !!!


PER VEURE MES FOTOS, FEU CLIC A LA IMATGE

diumenge, 15 d’abril del 2018

PASSEGEM PEL MONTBAIG!!!

Feia un dia assolellat i amb una temperatura perfecte per passejar pel bosc. Així va començar la sortida que els Ossos Panda i els Cocodrils vam fer el divendres 6 d'abril pel Montbaig.
Al arribar, unes monitores molt simpàtiques ens esperaven per acompanyar-nos durant la passejada.  Vam començar amb un conte per conscienciar-nos de la importància de cuidar el bosc, i tot seguit. vam caminar una bona estona mentre descobríem alguns dels secrets del bosc: el cant de diferents ocells, les pinyes que es mengen alguns animals, uns rucs que pastaven tranquils,... En defenitiva, un matí per a descobrir!!!



FEU CLIC A LA IMATGE PER VEURE MÉS FOTOS