dimarts, 30 d’octubre del 2018

ANEM A VEURE A LA MARIA CASTANYERA!!

Avui els nens i nenes de P4 i P5 hem tingut una visita molt especial, la Maria Castanyera, que ens ha explicat que li va passar un dia quan es va equivocar i en lloc d'agafar castanyes va agafar cargols amb banyes. Quin cap te la pobre Maria Castanyera!!!


Per veure més fotos, feu clkic a la imatge

dilluns, 29 d’octubre del 2018

FEM ACROSPORT AMB ELS ALUMNES DE 6è!!!

Els alumnes de 6è de l'escola ens van fer una exhibició d'Acrosport la setmana passada. Quines figures i castells més complicats que feien!!!
Però, el més divertit és que després ens van convidar a fer-los amb la seva ajuda. I ens ho vam passar pipa!!!


Per veure més fotos, feu clic a la imatge

divendres, 26 d’octubre del 2018

BUSQUEM A LES NOSTRES MASCOTES AL BOSQUET!!!

Fa uns dies a les aules de P4 van desaparèixer les nostres mascotes. No sabíem on eren i no les trobàvem a l'escola. Per això vam decidir sortir al bosc fora de l'escola a veure si estaven allà.
Desprès de buscar una bona estona les vam trobar dalt d'un arbre. Quina sort que les vam trobar!!! Comença a fer fred a la tardor i es podien constipar.
Com que estem treballant el projecte del bosc a l'aula vam aprofitar la sortida per dur una bosseta i unes lupes per buscar tota allò interessant que vam trobar al bosquet.


Per veure més fotos, feu clic a la imatge

TREBALLEM AMB ELEMENTS DE LA TARDOR.

Durant aquests dies els nens/es de P5 hem treballat a la classe amb elements propis de la tardor de forma globalitzada. Hem comptat i classificat les  pinyes i les fulles; hem observat  la natura,hem fet treballs plàstics de forma lliure i dirigida, hem confegit les paraules de les fruites de la tardor... però el més important, és que hem gaudit molt dels elements propis que ens ofereix la tardor!




FEU CLIC PER VEURE MES FOTOS

dijous, 25 d’octubre del 2018

FEM PANELLETS!!

Avui els nens i nenes de P4 i P5 hem fet una sortida a la Granja-Escola Can Pere (Sant Pere de Ribes) per elaborar panellets i fer un petit tastet de fruites i fruits de la Tardor. També hem tingut una visita molt especial: la Maria Castanyera amb el seu gat en Marrameu; que ens han torrat castanyes de la plaça de la ciutat. Hem gaudit molt d´aquesta sortida! Desitgem que us agradin les fotos...

  Feu clic a la imatge per veure més fotos

dimarts, 9 d’octubre del 2018

VIATGEM CAP A LA XINA!

Durant aquests dies, els nens/es de la classe dels Dofins hem iniciat un viatge cap a la Xina. Tenim moltes ganes d´aprendre moltes coses noves i diferents; com per exemple com viuen, què mengen, quin és l´animal que més els hi agrada, com escriuen... Us deixem un petit tastet del que hem fet durant aquests dies. Desitgem que us agradi!

Feu clic a la imatge per veure més fotos