diumenge, 30 de desembre del 2018

VÍDEO DE NADAL DE P4

Hem penjat el vídeo de P4 que no es va poder veure adequadament el dia del Festival de Nadal. Esperem que ara podeu tornar-lo a veure sense interrupcions. Lamentem els problemes tècnics que vam patir.


FEM CAGAR AL TIÓ!!!

Va arribar un dia molt especial pels nens i nenes de l'escola. Portàvem dies i dies alimentant el nostre Tió que ja estava a punt d'esclatar. Així que Pollets, Llops, Lleopards i Dofins vam passar a donar-li uns bons cops de bastó perquè cagués uns regals molt desitjats.
Mireu, mireu com li picàvem i els regals que ens va deixar.
Tió gràcies per tot!!!
T'esperem el curs vinent!!!


Feu clic a la imatge per veure més fotos

dilluns, 3 de desembre del 2018

COMENCEN LES ACTIVITATS AMB LES FAMÍLIES DE P4

Les primeres famílies de P4 van visitar-nos el passat divendres per dur a terme una activitat amb nosaltres. A la classe dels Lleopards els pares del Pau vam presentar-nos una capsa misteriosa plena d'objectes que havíem d'endevinar ficant la mà dintre. Després, ens van ajudar a confeccionar una estel que vam cosir amb un cordill vermell. Que bé ens ho vam passar amb ells!!!
A la classe dels Llops, la mare del Lucas va ajudar-nos a elaborar un estel amb uns pals de colors i una foto nostre. Què bonica quedarà a l'arbre de Nadal!!!


FEU CLIC A LA IMATGE PER VEURE MÉS FOTOS