dilluns, 11 de març del 2019

RACONS D´APRENENTATGE

La classe dels Dofins, per les tardes,  fem racons d´aprenentatge de llengua i matemàtiques. Ens agrada molt jugar amb els sons, les paraules, escriure-les, els números, la lògica, l´atenció...Ens ho passem molt bé alhora que aprenem moltes coses!!


                                             Fes clik per veure més fotos

diumenge, 10 de març del 2019

ENS VISITA LA VELLA QUARESMA!

El passat dimecres els nens i nenes d'infantil vam anar al bosquet de P5 per a enterrar la sardina i així donar per finalitzada la festa del Carnaval d'aquest any.
El que no ens esperàvem és que aparegués la Vella Quaresma amb les seves 7 cames i  molt seria i ens digués que tota la disbauxa d'aquests últims dies s'havíen acabat i que ara tocava tornar a la normalitat.


FEU CLIC PER VEURE MÉS FOTOS

dijous, 7 de març del 2019

SETMANA CULTURAL 2019: LA SALUT

Fa uns dies va finalitzar la setmana cultural 2019 centrada en la salut. Ha estat una setmana intensa, plena d'activitats i tallers educatius que ens ha fet aprendre moltes coses i reflexionar sobre els hàbits saludables que hem de fer per gaudir d'una bona salut., com ara fer esport periòdicament, descansar d'una manera satisfactòria per recuperar el nostte cos, alimentar-nos amb molta fruita i verdura, i què hem de fer per cuidar la nostra higiene dental.
Aquí us deixem unes fotos dels tallers perquè vegeu tot el que hem fet i lo bé que ens ho hem passat.


FEU CLIC PER VEURE MÉS FOTOS

dilluns, 4 de març del 2019

CELEBREM DIJOUS GRAS!

Els nens i nenes de les classes dels Pollets, dels Llops, dels Lleopards i dels Dofins vam celebrar el Dijous gras amb una festa al pati d'infantil.
Per l'ocasió cada classe havia preparat un petit ball per mostrar a la resta del cicle. Quines coreografies més animades vam poder veure.
Desprès els nostres mestres ens havíem preparat un petit berenar amb botifarres d'ou, coques de llardons i truites. Tot estava boníssim!!!
I per acabar, vam ballar lliurement una estona amb els nostres amics i amigues.
Va ser una festa fantàstica i ho vam passar súper bé!


PER VEURE MÉS FOTOS FEU CLIC A LA IMATGE

diumenge, 3 de març del 2019

SORTIM DE RUA!!!

Ho portàvem esperant des de fa dies i finalment va arribar el dia de la Rua de Carnaval.
Amb unes disfresses que feien molt de goig vam sortir a donar un tomb pels voltants de l'escola amb els altres cicles de l'escola. Com que aquest any el tema de la setmana cultural era "la salut" vam poder veure unes comparses de nens i nenes amb diferents temàtiques segons el cicle. Els alumnes d'infantil ens vam disfressar de fruites i verdures, els de cicle inicial de dents, els de cicle mitjà de cuiners saludables i els de cicle superior de pizzes.
Voleu veure les fotos de la Rua i de la festa posterior al pati de l'escola?


PER VEURE MÉS FOTOS FEU CLIC A LA IMATGE