dilluns, 28 d’octubre del 2019

ANEM D'EXCURSIÓ A LA MUNTANYETA!

Hola famílies!

Avui hem fet la primera sortida a l'escola dels grans! Ens ho hem passat molt bé. Hem fet una activtat que es diu "Els secrets amagats del parc". 


Hem descobert que podem trobar al Parc de la Muntanyeta, hem vist i escoltat diferents ocells,  nius dalt dels arbres, hem recollit elements de la tardor i hem aprés a calcar fulles!


Hem gaudit molt de la natura! 




diumenge, 27 d’octubre del 2019

ENS VISITEN ELS NOSTRES PADRINS I PADRINES!!!

Els nostres padrins i padrines de 6è han vingut aquesta setmana a realitzar la primera activitat de l'apadrinament lector i compartir una estona de lectura amb nosaltres.
Aquest curs ens visitaran molt més sovint i ens ajudaran a donar els primers passos en l'apassionant món de la lectura.
Quines ganes tenim de tornar-los a veure!!!


CLIQUEU A LA IMATGE PER VEURE MÉS FOTOS

dimarts, 22 d’octubre del 2019

ELS TELESCOPIS JA TENIM EL RACÓ DE LA TARDOR!

Bona tarda famílies!


Avui amb tant de vent que ha fet, totes les fulles i pinyes que teniem a l'aula han marxat volant fins al passadís. Les hem recollit totes i les hem posat dins un cistell. Entre tots i totes hem classificat tots els elements de la tardor i els hem posat al  nostre RACÓ. Us convidem a venir a veure'l i a portar qualsevol  altre element o fruit de la tardor. 

Moltes gràcies! 




dimarts, 15 d’octubre del 2019

P3 JA TÉ NOM!

Bon dia famílies!

Després de les primeres setmanes a l'escola de nens i nenes grans, ja hem començat a fer "cosetes", una d'elles ha estat triar el nom de la classe! Hem fet una votació entre estrelles, planetes i telescopis, hem decidit que aquest curs serem la classe dels TELESCOPIS! Podrem aprendre i investigar tot allò que podem veure a través d'un telescopi! Estem molt contents i contentes! Ja ho sabeu, si voleu buscar informació, la podeu portar per compartir-la! Moltes gràcies!! 

Una abraçada molt gran de tots els TELESCOPIS!