dissabte, 30 de novembre del 2019

JUGUEM AMB ELS BEE BOTS!!!

Els alumnes de P5 hem gaudit jugant i experimentant amb els BEE BOTS que ens han deixat.
Controlar els moviments de l'abella a la catifa no és gens fàcil, però ens ho hem passat molt bé intentant el repte d'aconseguir-ho.
Mireu que bé ho hem passat!


PER VEURE MÉS FOTOS I VÍDEOS FEU CLIC A LA IMATGE

dijous, 14 de novembre del 2019

FEM MATES MANIPULTIVA!!!

Els nens i nenes de P5 fem una sessió de matemàtiques de manera manipulativa cada setmana per treballar la sèrie numèrica,  la relació quantitat-grafia, seriacions de colors i formes. les figures geomètriques, jocs de taula,...


Aquí estem jugant a comptar quantitats d'objectes i escrivint la sèrie numèrica fins al 6.


En una altra sessió vam jugar a un joc de taula per parelles amb un tauler, unes fitxes i uns daus. Havíem de posar al tauler tantes fitxes com marcava el dau.


En aquesta sessió vam jugar amb les formes geomètriques per construir-les amb pals de fusta.
Vam tenir un problema amb el cercle, però mireu quines idees vam tenir per aconseguir-ho.

SI VOLEU VEURE MÉRS FOTOS DELS RACONS DE MATES FEU CLIC AQUÍ

diumenge, 3 de novembre del 2019

CELEBREM LA CASTANYADA!!!

El passat dijous els nens i nenes d'infantil vam celebrar la Castanyada a l'escola.
Per començar el dia vam rebre la visita d'unes castanyeres ben divertides que ens van fer uns jocs a la classe. 
Desprès del pati, vam anar tots plegats a la sala de psico per veure la representació del conte de la Castanyera que ens va fer la nostra profe de P3 Anna.
I a la tarda, vam fer un berenar conjunt i vam rebre la vista de la Maria Castanyera que com cada any ha vingut a visitar-nos per posar punt i final a aquest intens dia. 
Aiii, que bé ens ho hem passat!!!


CLIQUEU A LA IMATGE PER VEURE MÉS FOTOS

divendres, 1 de novembre del 2019

FEM PANELLETS!!!

Els nens i nenes de les classes dels Astronautes, els Coets i les Llunes vam fer una sortida el passat dilluns a Can Rigol per fer panellets.
No penseu que elaborar uns deliciosos panellets és fàcil, eh! Vam haver de seguir la recepta pas a pas fins a aconseguir uns panellets exquisits.
També ens va visitar la Maria Castanyera amb la qual vam fer un tomb pel bosc proper a la casa.
Quina sortida més divertida que hem viscut! Visca els panellets!


CLIQUEU A LA IMATGE PER VEURE MÉS FOTOS

dilluns, 28 d’octubre del 2019

ANEM D'EXCURSIÓ A LA MUNTANYETA!

Hola famílies!

Avui hem fet la primera sortida a l'escola dels grans! Ens ho hem passat molt bé. Hem fet una activtat que es diu "Els secrets amagats del parc". 


Hem descobert que podem trobar al Parc de la Muntanyeta, hem vist i escoltat diferents ocells,  nius dalt dels arbres, hem recollit elements de la tardor i hem aprés a calcar fulles!


Hem gaudit molt de la natura! 




diumenge, 27 d’octubre del 2019

ENS VISITEN ELS NOSTRES PADRINS I PADRINES!!!

Els nostres padrins i padrines de 6è han vingut aquesta setmana a realitzar la primera activitat de l'apadrinament lector i compartir una estona de lectura amb nosaltres.
Aquest curs ens visitaran molt més sovint i ens ajudaran a donar els primers passos en l'apassionant món de la lectura.
Quines ganes tenim de tornar-los a veure!!!


CLIQUEU A LA IMATGE PER VEURE MÉS FOTOS

dimarts, 22 d’octubre del 2019

ELS TELESCOPIS JA TENIM EL RACÓ DE LA TARDOR!

Bona tarda famílies!


Avui amb tant de vent que ha fet, totes les fulles i pinyes que teniem a l'aula han marxat volant fins al passadís. Les hem recollit totes i les hem posat dins un cistell. Entre tots i totes hem classificat tots els elements de la tardor i els hem posat al  nostre RACÓ. Us convidem a venir a veure'l i a portar qualsevol  altre element o fruit de la tardor. 

Moltes gràcies! 




dimarts, 15 d’octubre del 2019

P3 JA TÉ NOM!

Bon dia famílies!

Després de les primeres setmanes a l'escola de nens i nenes grans, ja hem començat a fer "cosetes", una d'elles ha estat triar el nom de la classe! Hem fet una votació entre estrelles, planetes i telescopis, hem decidit que aquest curs serem la classe dels TELESCOPIS! Podrem aprendre i investigar tot allò que podem veure a través d'un telescopi! Estem molt contents i contentes! Ja ho sabeu, si voleu buscar informació, la podeu portar per compartir-la! Moltes gràcies!! 

Una abraçada molt gran de tots els TELESCOPIS!



 


dilluns, 30 de setembre del 2019

CONFECCIONEM UNS CARTELLS PEL PATI

El passat divendres 27 de setembre va haver-hi una manifestació mundial per demanar ajuda contra el canvi climàtic.
Els alumnes de P5 en vam parlar a l'aula i vam voler posar el nostre granet de sorra. Vam pensar quines accions podíem fer des de l'escola per contribuir a l'ajuda del nostre Medi ambient. Desprès d'una xerrada vam pensar que podíem sortir al pati per veure totes la bruticia que en ocasions llencem  i vam decidir confeccionar uns cartells pels nostres companys/es de cicle perquè recordin que quan sortim al pati hem d'evitar llençar bruticia al terra.


VEURE TOTES LES FOTOS FEU CLIC A LA IMATGE 

dilluns, 20 de maig del 2019

ARRIBA LA FESTA MAJOR!!!

Fa una setmana va arribar a l'escola una carta de l'alcaldessa de Sant Boi. Faltaven pocs dies perquè  comencés la Festa Major del poble i necessitava la nostra ajuda per resoldre 3 problemes que teníen els gegants, la colla dels diables i el grup de la batucada. El problema era molt greu i vam decidir ajudar a l'alcaldessa i ajudar-la a resoldre els tres problemes.

Durant una setmana hem superat una sèrie de reptes per poder solucionar el problema. Els més petits  de P3 hem ajudat als gegants perduts, i alhora hem aprés moltes coses d'ells. Fins i tot, hem dibuixat una geganta a mida real. 3'70 metres!!! Els alumnes de P4 hem superat unes proves per descobrir quins materials necessiten els diables per a realitzar el Correfoc. I hem volgut disfressar-nos com ells per posar fi a la nostra aventura. Finalmdent, els alumnes de P5 vam ajudar als Diables a recordar quins són els instruments necessaris per fer la batucada, i ens va agradar tant que vam decidir confegir també nosaltres un petit tambor per ajudar-los en el seu espectacle.

Ha estat una setmana molt dura, però estem molt satisfets amb la nostra feina i amb tot allò que hem aprés. Ara ja pot començar la festa...

Visca la Festa Major!!!

Si voleu veure les fotos de les diferents activitats, cliqueu AQUÍ.






diumenge, 14 d’abril del 2019

FEM UNA MONA DE PASQUA MOLT ESPECIAL!!!

Els alumnes d'infantil hem aprofitat l'arribada de les vacances de Setmana Santa per fer unes mones de Pasqua molt especials. Al matí, cada grup-classe ha elaborat una mona de Pasqua representativa de l'animal que dóna nom a la seva classe.
Ja a la tarda, les hem exposat i hem pogut veure les Mones dels nostres companys/es de cicle. Quines pintes tenien!!! Al final, cada grup a la seva aula ha pogut tastar la seva Mona. Voleu veure quin goig que feien?


FEU CLIC PER VEURE MÉS FOTOS

PINTEM OUS DE PASQUA!!!

Ous de pasqua pintats amb xocolata? Sembla una activitat dolça i divertida, no? I us imagineu com va acabar l'activitat? Doncs, entreu a les fotos i ho veureu.


FEU CLIC PER VEURE MÉS FOTOS

dilluns, 11 de març del 2019

RACONS D´APRENENTATGE

La classe dels Dofins, per les tardes,  fem racons d´aprenentatge de llengua i matemàtiques. Ens agrada molt jugar amb els sons, les paraules, escriure-les, els números, la lògica, l´atenció...Ens ho passem molt bé alhora que aprenem moltes coses!!


                                             Fes clik per veure més fotos

diumenge, 10 de març del 2019

ENS VISITA LA VELLA QUARESMA!

El passat dimecres els nens i nenes d'infantil vam anar al bosquet de P5 per a enterrar la sardina i així donar per finalitzada la festa del Carnaval d'aquest any.
El que no ens esperàvem és que aparegués la Vella Quaresma amb les seves 7 cames i  molt seria i ens digués que tota la disbauxa d'aquests últims dies s'havíen acabat i que ara tocava tornar a la normalitat.


FEU CLIC PER VEURE MÉS FOTOS

dijous, 7 de març del 2019

SETMANA CULTURAL 2019: LA SALUT

Fa uns dies va finalitzar la setmana cultural 2019 centrada en la salut. Ha estat una setmana intensa, plena d'activitats i tallers educatius que ens ha fet aprendre moltes coses i reflexionar sobre els hàbits saludables que hem de fer per gaudir d'una bona salut., com ara fer esport periòdicament, descansar d'una manera satisfactòria per recuperar el nostte cos, alimentar-nos amb molta fruita i verdura, i què hem de fer per cuidar la nostra higiene dental.
Aquí us deixem unes fotos dels tallers perquè vegeu tot el que hem fet i lo bé que ens ho hem passat.


FEU CLIC PER VEURE MÉS FOTOS

dilluns, 4 de març del 2019

CELEBREM DIJOUS GRAS!

Els nens i nenes de les classes dels Pollets, dels Llops, dels Lleopards i dels Dofins vam celebrar el Dijous gras amb una festa al pati d'infantil.
Per l'ocasió cada classe havia preparat un petit ball per mostrar a la resta del cicle. Quines coreografies més animades vam poder veure.
Desprès els nostres mestres ens havíem preparat un petit berenar amb botifarres d'ou, coques de llardons i truites. Tot estava boníssim!!!
I per acabar, vam ballar lliurement una estona amb els nostres amics i amigues.
Va ser una festa fantàstica i ho vam passar súper bé!


PER VEURE MÉS FOTOS FEU CLIC A LA IMATGE

diumenge, 3 de març del 2019

SORTIM DE RUA!!!

Ho portàvem esperant des de fa dies i finalment va arribar el dia de la Rua de Carnaval.
Amb unes disfresses que feien molt de goig vam sortir a donar un tomb pels voltants de l'escola amb els altres cicles de l'escola. Com que aquest any el tema de la setmana cultural era "la salut" vam poder veure unes comparses de nens i nenes amb diferents temàtiques segons el cicle. Els alumnes d'infantil ens vam disfressar de fruites i verdures, els de cicle inicial de dents, els de cicle mitjà de cuiners saludables i els de cicle superior de pizzes.
Voleu veure les fotos de la Rua i de la festa posterior al pati de l'escola?


PER VEURE MÉS FOTOS FEU CLIC A LA IMATGE

dissabte, 16 de febrer del 2019

ELS PARES DEL LEO ENS PREPAREN UN CIRCUIT

Ahir divendres els pares del Leo de P4A van visitar-nos per preparar-nos un circuit molt divertit al pati. Ho vam passar tant bé i ens va agradar tant que els hi vam demanar fer-ho dues vegades.
Per finalitzar, ens vam regalar unes medalles molt dolces per premiar el nostre esforç.


FEU CLIC A LA IMATGE PER VEURE MÉS FOTOS

dijous, 14 de febrer del 2019

ELS PADRINS/ES DE 5È ENS VISITEN!!!

Portàvem temps esperant-los i finalment ja han vingut a visitar-nos. En aquesta primera ocasió ens van preparar una gimcana amb proves relacionades amb les lletres, ara que saben que les estem treballant a l'aula.
Ens va encantar conèixer als nostres padrins i padrines, i gaudir de les proves que ens havien preparat durant dies.
Moltes gràcies padrins, torneu ben aviat!!!


FEU CLIC A LA IMATGE PER VEURE MÉS FOTOS