dilluns, 20 de maig del 2019

ARRIBA LA FESTA MAJOR!!!

Fa una setmana va arribar a l'escola una carta de l'alcaldessa de Sant Boi. Faltaven pocs dies perquè  comencés la Festa Major del poble i necessitava la nostra ajuda per resoldre 3 problemes que teníen els gegants, la colla dels diables i el grup de la batucada. El problema era molt greu i vam decidir ajudar a l'alcaldessa i ajudar-la a resoldre els tres problemes.

Durant una setmana hem superat una sèrie de reptes per poder solucionar el problema. Els més petits  de P3 hem ajudat als gegants perduts, i alhora hem aprés moltes coses d'ells. Fins i tot, hem dibuixat una geganta a mida real. 3'70 metres!!! Els alumnes de P4 hem superat unes proves per descobrir quins materials necessiten els diables per a realitzar el Correfoc. I hem volgut disfressar-nos com ells per posar fi a la nostra aventura. Finalmdent, els alumnes de P5 vam ajudar als Diables a recordar quins són els instruments necessaris per fer la batucada, i ens va agradar tant que vam decidir confegir també nosaltres un petit tambor per ajudar-los en el seu espectacle.

Ha estat una setmana molt dura, però estem molt satisfets amb la nostra feina i amb tot allò que hem aprés. Ara ja pot començar la festa...

Visca la Festa Major!!!

Si voleu veure les fotos de les diferents activitats, cliqueu AQUÍ.






1 comentari: