dimarts, 17 de març del 2020

PROPOSTES PER ALS MÉS PETITS DE L'ESCOLA


Hola nens i nenes d’Infantil!

Com esteu “Telescopis”, “Llunes”, “Astronautes” i “Coets”? Esperem que molt bé! Nosaltres us trobem molt a faltar i desitgem tornar-vos a veure el més aviat possible. Però hem pensat que potser seria interessant aquests dies deixar-vos al blog diferents propostes per fer a casa.

Els hi podeu explicar als papes i les mames que cada dia a l’escola de bon matí cantem les cançons de la Damaris Gelabert “Bon dia” i “Els dies de la setmana”, segur que els agrada escoltar-vos que bé les canteu!

Aquí van les primeres propostes, esperem que us agradin i us facin passar una estoneta entretinguda i agradable.

* Com ja haureu vist aquests dies una de les iniciatives més boniques ha estat dibuixar un Arc de Sant Martí per a l’esperança. Aquesta idea va començar a Itàlia i mica en mica ha començat aquí. És una manera de mantenir-nos units tot i estar separats. Una vegada fet, es penja a la finestra o al balcó i d’aquesta manera les finestres s’ompliran de colors. Us animem a fer el vostre Arc de Sant Martí. Trobareu exemples en el següent enllaç. 


* Contes de la Miriam Tirado: és una escriptora que té contes tan interessants com la “FesTeta”, “Tinc un volcà” i “Baba”, il·lustrats per Joan Turu. Aquests dies al seu Youtube els ha explicat per tots aquells infants que estan a casa.  Demà dimecres 18 de març explicarà “Tinc un volcà” a les 17h en castellà i a les 17:30h en català. Us deixem una de les històries en el següent enllaç.


* Concert Damaris Gelabert: dimecres 18 de març a les 18h la Damaris Gelabert farà un Concert en familia per a les famílies, el podreu veure en el següent enllaç:


Us enviem una forta abraçada!

Divendres trobareu més propostes molt divertides!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada