diumenge, 9 de març del 2014

ANEM AL MERCAT!!!

El passat dimarts 4 de març els nens i nenes de les classes dels Margays i dels Ratpenats hem visitat el Mercat de la Muntanyeta per realitzar una activitat per aprendre la importància de comprar i consumir productes frescos.

Primerament, i abans de sortir cap al mercat, uns monitors vam venir a l’aula per explicar-nos la diferencia entre un mercat i un supermercat.
Seguidament, vam anar al mercat i vam comprar unes fruites ( taronges, pomes, peres i llimones) a la Fruiteria per fer després un suc a l’aula. També vam tenir temps de donar una volta pel mercat i veure altres parades com la carnisseria, la peixateria i la xarcuteria.

Al tornar a l’aula vam preparar els sucs amb la liquadora que havien portat els monitors. Mentre cadascú sortia a liquar una mica de fruita, els altres nens i nenes del grup anaven pintant uns dibuixos de fruites.
Per acabar la activitat, hem tastat els sucs que hem preparat i estaven boníssims!!! I ens han deixat tastar uns trossos de llimona....arggg a alguns se'ns ha quedat una cara molt rara...estava molt àcida!!!


Ha estat un matí molt divertit I educatiu, i hem pogut aprendre que si volem comprar fruita fresca per fer un suc o altres productes frescos per menjar-los és important que anem al mercat a fer-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada