dilluns, 3 de març del 2014

SORTIM DE RUA !!!

Per acabar la Setmana Cultural dedicada a la NIT, els nens i nenes d’infantil i la resta de nens i nenes de l’escola vam sortir al carrer per fer la tradicional Rua de Carnestoltes.

A les 15:30 els diferents grups ja estaven preparats per començar la Rua. Els pares, mares i altres familiars esperaven fora de l’escola preparats amb la càmera a la ma per recollir les millors fotos de la Rua.

A les 15:45 va iniciar-se la Rua i els diferents grups vam desfilar pel recorregut amb la companyia del Rei Carnestoltes i els sons dels tambors dels alumnes de 6è. Les disfresses d’aquest any estaven relacionades amb la nit que era el tema de la nostra Setmana Cultural. Per aquest motiu, bruixes i bruixots, dracules, estrelles, llunes, zombies i animals nocturns van ser les disfresses més vistes a la Rua.

Quan vam tornar a l’escola, el fort vent que bufava, no ens va permetre ballar tots junts al pati i vam haver de fer la festa dintre de les aules. Malgrat tot, ens encanta disfressar-nos i sortir al carrer perquè tothom vegi les disfresses tant divertides i  que portem. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada