diumenge, 30 de març del 2014

HEM ANAT A LA TERRISSERIA!!!

El passat dijous 27 de març els nens i nenes de les classes dels Margays i dels Ratpenats van fer una excursió a Sant Sadurní d’Anoia per visitar la terrisseria de la casa de Valldeperas per aprendre coses de l’ofici del terrissaire.

El viatge en autocar va ser una mica llarg i només arribar a la terrisseria van esmorzar i carregar les piles per afrontar el dia llarg que ens esperava.

Per començar, el Santi ens va presentar el seu ofici de terrissaire i la Montse ens va explicar un conte on sortia un terrissaire i ens va ensenyar  peces de ceràmica feta amb fang. També ens va ensenyar un torn de terrisser elèctric i ens  va fer un plat per veure com funciona. Què ràpid que ha fet el plat!!!

Posteriorment, els dos grups de P5 ens vam separar per fer activitats diferents. Uns ens vam quedar a la terrisseria, on el Santi ens va ensenyar a fer una flor amb fang i ens va deixar que cadascú fes la seva. Després ens va deixar pujar al torn de terrisser per ensenyar-nos com funciona.
Mentrestant, l’altre grup ha fet un tomb pel bosc amb la Montse  per veure i escoltar tot allò que anàvem trobant. Hem pogut veure i olorar lavanda, farigola i romaní, hem escoltat els cants de diferents ocells, hem vist el cau d’una guineu i d’un porc senglar, i hem recollit glans i pinyes sota d’uns pins i d’unes alzines.

Ja era l’hora de dinar i tots plegats hem dinat junts abans d’anar a jugar a un parc que tenia una tirolina!!!! Uauuuu, que bé que ho hem passat tirant-nos amb la tirolina!!!

Quan ja es feia tard, hem agafat les motxilles i hem pujat a l’autocar per tornar a Sant Boi després d’un intens dia d’excursió al camp. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada